Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-25, 21:39
malenka napisał/a:
EveC napisał/a:
dla mnie czysty Oscar:)
ponoc typują że dostanie pośmiertnie Oskara ja tam nie wiem filmu nie widziałam, ale słyszałam, że dobry tylko i wyłącznie dzięki "Jockerowi"
też to słyszałąm, cieszyłabym się, a filmik warto obejrzeć
a tu w UK wchodzi 29 sierpnia Babylon z Vinem Dieselem:D nie wiem jak w PL , ale ja się bardzo cieszę;p jestem jego fanką odkąd oglądnęłam Pitch Blacka
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 167 dni temu Posty: 163 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-09-14, 15:01
WOMAN nowy film z Meg Ryan,
po 5 inutach zauwazylam ze nawet w ogolnych kadrach gdzie pokazywal ulice nie ma ani jednego mezczyzny, film jest min o zwiazkach ale nie ma tak wogole mezczyzn, ciekawy zabieg filmowy, film dosc prosty ale humor calkiem na poziomie wiec polecam
ja wczoraj widziałam The Strangers, oglądałam z 2 kolegami i były momenty że wszyscy naraz krzyczeliśmy także polecam chociaż żeby to jakieś specjalne arcydzieło było to nie powiem. najgorsze w tym wszystkim jest chyba to, że to film na faktach...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 165 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-09-27, 15:33
hejj pisal juz ktos o Camp Rock Disneya???? polecam, fajne pioseneczki i mozna sie posmiac i taka nastoletnia milosc jest cuudo
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum