Informacje: Dołączyła 117 dni temu Posty: 274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-07-06, 08:55
A ja wczoraj byłam na "Kung-Fu Panda" i muszę przyznac, że było warto Dużo śmiechu, a i morał bardzo pouczający, nie tylko dla dzieci Polecam, moim zdaniem naprawdę fajna baja
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-07-06, 22:39
mała recnzja "Wanted", efekty fajnie zrobione, Angelina Jolie z ciałem do pozazdroszczenia ale fabuła do bani, na prawdę nie miałam pojęcia o czym ten film tak na prawdę jest, ocena 3 na 10
ja się właśnie na Kung Fu Pande wybieram w tym tygodniu bo nie przepuszczam żadnemu rysunkowemu filmowi odkąd się teraz taki boom na nie zrobił a dzisiaj widziałam WALL-E i naprawdę polecam. historyjka miłosna jest, trochę humoru jest także warto warto
ja nadal czekam na premierę Wall-e w kinach, narazie znam na pamięć wszystkie filmiki z nim, które się pojawiły w necie:D no i choruję na nową zabawkę - wall-e'go z klocków lego
chyba zapowiada się u mnie powrót do czasów zabawy klockami lego
a od jakichś 2 miesięcy o ile nie lepiej obiecuję sobie że pójdę na sex w wielkim mieście, jako prawdziwa fanka serialu. pewnie jak się wybiorę to już nie będą grali...
prunus to co jest w necie z Wall.ego to w porównaniu do całości pikuś. koniecznie idź do kina. zresztą uważam że żadnego filmu pixara nie powinno się przegapić. fajnie robią i najważniejsze że takie stare konie jak by na bajkach też się dobrze bawią!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 176 dni temu Posty: 1009 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-07-17, 23:34
Mroczny rycerz
(The Dark Knight)
Czołówka
Mroczny rycerz / The Dark Knight
W nowym filmie Batman podejmuje szeroko zakrojoną walkę z przestępczością. Z pomocą porucznika Jima Gordona i prokuratora okręgowego Harveya Denta Batman zabiera się za rozpracowywanie istniejących organizacji przestępczych nękających mieszkańców miasta. Współpraca przynosi efekty, ale bohaterowie wkrótce padną ofiarą chaosu, który rozpęta rosnący w siłę genialny przestępca znany przerażonym mieszkańcom Gotham jako Joker.
Zrodlo: stopklatka.pl
Polecam goraco wielbicielom Batmana napewno bedzie dobry...i ten joker
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-18, 12:19
a my wczoraj ogladalismy film/bajke WALL.E
Co się stanie, jeżeli ludzie opuszczą kiedyś Ziemię i pozostanie na niej jedynie mały robot?
WALL.E (Wysypiskowy Automat Likwidująco Lewarujący. E-klasa) przez siedemset lat w samotności oczyszcza Ziemię z odpadów pozostawionych przez ludzi. Pewnego dnia na planetę przybywa EVE – nowoczesna, przepiękna, myśląca maszyna. Tego dnia życie WALL.E’ego zupełnie się zmienia i nabiera nowego sensu. Jego podróż przez galaktykę, przyjaźń z EVE, zabawne przygody oraz nowi, niekiedy niezwykli przyjaciele stali się tematem najnowszej komedii Studia Pixar.
zrodlo:http://www.filmweb.pl/
jesli lubicie takie filmo-bajki to goraco polecam,nam sie spodobalo,posmialismy sie i powzruszalismy,fajan baja
Wysłany: 2008-07-18, 12:45
Ja ostatnio byłam na Hancocku i Wanted. Ten pierwszy z czystym sumieniem mogę polecić, bo mnie się bardzo podobał, ale za to drugi nie wzbudził we mnie jakoś wielkich emocji pomimo, że grała tam moja ulubiona Angelina.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Wysłany: 2008-07-18, 12:55
Zielonooka napisał/a:
Ja ostatnio byłam na Hancocku i Wanted
Hancocka ogladalam i tez mi sie spodobal,a Wanted tylko przelotem, Lukasz ogladal,a ja tylko urywki i jakos te urywki mnie nie zachecily...zreszta czytalam juz gdzies wczesniej opinie,ze film taki sobie
Wysłany: 2008-07-21, 18:25
Lady Jo napisał/a:
polecam Mamma Mia,
no wlasnie slyszalam i widzialam reklamowki i bardzo chce obejrzec
a my przez weekend ogladalismy troche filmow i strasznie sie usmialam na "Dorwac Smarta" (Gert Smart)
tu recenzja ze stronki Filmweb.pl
Licencja na rozśmieszanie (kino)
W tej przeróbce popularnego serialu z lat 60. szpiegowanie okazuje się zajęciem tyleż emocjonującym, co zabawnym. Tytułowy bohater, Max Smart (Steve "40-letnia dziewica" Carell), pracuje jako analityk w supertajnej organizacji rządowej CONTROL, która od lat walczy ze zbrodniczym syndykatem KAOS. Maksowi nudzi się na urzędniczej posadzie – chciałby porzucić biurko i przystąpić do akcji w terenie jako agent. Mimo wybitnych ocen z egzaminu nie dostaje jednak awansu od szefa (Alan Arkin). Gdy odwieczni wrogowie dokonują zamachu w siedzibie agencji, poznając przy okazji tożsamość wszystkich jej szpiegów, Max otrzymuje wreszcie szansę na odmianę spapranego losu....
Wysłany: 2008-07-22, 21:44
Ja też mam zamiar sobie pójśc na Mamma Mia, jak tylku usłyszałam, że będą śpiewac piosenki ABBY w ogóle jak zobaczyłam zwiastun wydał mi się mega pozytywny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum