Wczoraj byłam na "Sierocińcu". Fajny horrorek i momentami nieźle straszy, no ale taki typowy horror to nie jest, momentami wzrusza i wreszcie inna produkcja niż amerykańska, tutaj akurat hiszpańska
Nietypowy, bo niby o duchach, ale tak nie do końca, trochę zaskakujący i wzruszający, ciekawe zakończenie, bardzo smutne, ale jednocześnie optymistyczne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 130 dni temu Posty: 298 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 14:10
Ej a jest brutalny?? W sensie czy leje sie tam krew, bo sądząc po zwiastunach to nie. Wiesz moge sie pobac, ale patrzec jak komuś odpadają kończyny to już mi się nie chce
ja czekam na nowy film pixara WALL-E, moje dzieci znalazły zwiastuny w necie no i teraz nie dają mi spokoju z tym filmem...ale tak prawde mówiąc to mnie tez oczarował ten robocik, no i juz nie moge sie doczekac kiedy wejdzie do kin
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 263 dni temu Posty: 295 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-06-25, 13:53
ja nie moge sie doczekać następnej środy kiedy to do naszych kin wchodzi film Hancock. zapowiedzi bardzo mi się spodobały dlatego też mój nie będzie miał wyboru tylko pójść ze mną na to do kina.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 223 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-06-30, 19:53
jeśli ktos jest ciekawy - Francuzów w krzywym zwierciadle polecam Two days in Paris. ogladam dzień po powrocie z Paryza (gdzie zreszta byłam dwa dni:P).. i .... polecam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum