Ja zamieszkalam z moim mezem juz miesiac po znajomosci,dlatego nie potrafie tego okreslic.
Ale ogolnie wkurza mnie to jak w kuchni cos przyrzadza i tego nie posprzata
-jak zje i nie zawsze schowa naczynia do zmywarki
-co rusz to w innym miejscu kapcie zostawia
-zostawia brudna wanne-nienawidze tego!!!ale znalazlam na to sposob..po prostu ja tez jej nie myje
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 11:19
po zamieszkaniu razem wszystko sie zmienia. przede wszystkim dostrzegamy to czego wczesniej nie widzielismy.
ja jesem szczesliwa, ze mieszkamy razem. a przede wszystkim, ze nie z rodzina...bo nikt sie nie wchrzania w nasze zycie
mieszkamy juz 3 lata razem i przez ten czas poznalam P. juz chyba na wylot wiem jaki z niego len...cholerny len! skarpetki w salonie, ciuchy na sofie, talerze po jedzeniu zostawia na stole, kawe z rana sie zrywam zeby mu zrobic, przy komopie jak cos nie wie albo jak mu sie nie chce to jest tylko "madzia choc na chwile"
Mysle, ze mieszkanie razem przed slubem daje na tyle poznac druga osobe by stwierdzic czy chce sie z nia zyc czy nie. Ja mimo, ze mam w domu takiego lenia to jestem gotowa na wszystko ale nie moge tylko narzekac, bo jesli chodzi o jakies usterki w domu to mowic mu o tym nie musze tylko sam wie, ze to jego zadania i je wykonuje
Wysłany: 2008-01-09, 11:44
np To, że ja rozrzucam ubrania a on się złości:) Że on zje i nie posprząta i ja się złoszcze, ale to drobiazgi i staramy się je jakoś wspólnie dopracować:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-01-09, 12:17
- wszedzie po pokoju walają się brudne naczynia, skarpety i roznego rodzaju smieci, sprzet komputerowy, kable
-nie chodzimy na randki, do kina, bo po co skoro filmy mozna poogladac na laptopie;
- za to sporo czasu spedzamy razem;
- zaczela sie "walka" kto robi sniadanie, herbate itp bo sie nikomu nie chce wstawac
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Zaczynając od rzeczy codziennych typu bałagan itp to na pczatku dziwnie sie czulam wstając był idac spac tez był tego się balam troche bo tak to widywalismy sie tylko w weekend
po drugie wczesniej bylismy "tylko " para a teraz czuje , że bardziej mamy wpływ na siebie i swoje zachowania
po trzecie juz nie chodzi codziennie na piwko z kolegami z osiedla
po czwarte poznalismy sie o wiele lepiej jestesmy bardziej wyluzowani niz tylko na spotkaniach
po piate nasze wyjscia na impreze są lepsze bo razem wracamy do domu a tak mialam jakiegos dola , że znowu sie nie zobaczymy kilka dni
po szóste jak sobie jeszcze cos przypomne to napiszę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-01-09, 12:33
i jeszcze to sie zmieniło, że można razem zasypiac wtulic w siebie, ze ma kto podac lekarstwa w czasie choroby i zawsze mozna sobie pogadac, pomarudzic, porobic glupoty i razem sie smiac
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 330 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-09, 12:51
W sumie to nie ale sama przyznasz ze jezeli srednio jestesmy razem w domu 18-20 h razem jemy, ogladamy telewizje, spimy, gotujemy itd to mam jakis obraz tego co mnie czeka. On rozrzuca ciuch po calym domu a ja ksiazki.
czasem zreszta jest tak ze jestesmy 24 h razem.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum