Wysłany: 2007-01-06, 23:11 co robicie by dalej zachwycać??
pytanko dokladnie jak w temacie.... co robicie, by wciaz po X czasie nadal zachwycac i podniecac swoich facetow? albo zeby po prostu podgrzac atmosfere? a moze nic nie robicie i macie nadzieje,ze to i tak sie dzieje, bez Waszej "pomocy" ??
Ja od siebie na poczatek moge napisac, ze od czasu do czasu ubieram sie tak, jak On lubi(mini, ponczoszki, bluzka z odkrytymi ramionami), czasami go zaskakuje ( np kupiony przeze mnie gorsecik lub inna bielizna sexowna), spelniam Jego fantazje
ogolnie to staram sie jakos raz na jakis czas atmosfere podgrzac, urozmaicic uwazam,ze jest to w zwiazku potrzebne,zeby nie popasc calkiem w taka....rutyne i mysl, ze "on przeciez i tak mnie kocha"
jestem ciekawa, co Wy sadzicie na ten temat
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 586 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-01-08, 15:04
spelnianie fantazji to juz normalka raz on moje raz ja jego nawet jak sa dziwne hehe
ale wiesz.. wyjscie gdzies razem i wlasnie tak jak piszesz ubiore mini to juz jest szal.. bo czesto nie ubieram wiec urozmaicenie
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
delikatnie odmieniona fryzurka, mocniej podmalowane oko, ładnie zrobione paznokcie- te wszystkie drobnostki bardzo na Miśka działają, pewnie po części dlatego, że i ja wtedy dla siebie samej czuję się atrakcyjniejsza, jestem uśmiechnięta, a to facetów nakręca
od czasu do czasu niespodzianka w sypialni
a czasem to wystarczy jak spojrzę na niego z taką miłością, pożądaniem, bez słów jest wszystko jasne - oj rozwala to Marcina
a co to jest ta niespodzianka w sypialni ? moze cos ciekawego podpatrze
chciałabym powiedzieć, ale nie powiem
to co się dzieje w naszej sypialni wiemy tylko MY. taki układ między nami. więc nie gniewajcie się, ale nie mogę zdradzać szczegółów
Więc raz na jakiś czas zmiana fryzurki działa na niego oszałamiająco. A poza tym cały czas pokazuje, jaki jest dla mnie ważny. Dzielimy się swoimi marzeniami -i spełniamy je
Wysłany: 2008-02-26, 14:27 Jak uwieść swojego męża ?
Pomocy, kończą mi się pomysły a oboje nie lubimy rutyny........pomóżcie kobietki mi cos nowgo wymyślić....za tydzień wprowadzamy się do naszego nowego domku - chciałabym coś SUPER EXTRA przygotować, cos takiego - co go nóg powali . Piszcie - czekam !! Pa! pa !
no to ja zacznę.
po 1 - proponuję prześledzić niektóre tematy, w których piszemy o tym jak być atrakcyjną, co nas podnieca itd http://babskiswiat.net/st...cetem-vt364.htm tutaj jest cały temat o striptizie, warto go poczytać
a tak naprawdę zanim zaczniemy podrzucać pomysły - rozumiem, że chodzi o sferę intymną?
nowe pozycje, miejsca, przebieranki, seksowna bielizna.
pytanie: czy macie dzieci?
[ Dodano: 2008-02-27, 12:31 ] Madzia81, szczerze to myślałam żeby się wybrać na zakupy i zorganizować wieczorna kapiel ze świecami i olejkami a później.......pomysł ze striptizem mi sie podoba - tylko z seksownym ruchem może być problem
zakupy i jakiś seksowny ciuszek czy bielizna zawsze przez facetów mile widziane
Na mojego to nie dziala on jakis dziwny,nieraz chcialabym cos tam tego,ale jemu to do zycia nie potrzebne-jakies tanczenie czy bielizna.
Kapiel nieraz sobie szczelimy razem przy swiecach,ale to wszystko.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 262 dni temu Posty: 295 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-02-27, 17:10
w sumie to u nas jakos niepotrzeba jeszcze wymyślnych rzeczy. czasami jak cos sobie kupie i pokaże J. to długo tego na sobie nie mam. ogólnie to mój lubi jak poprostu ładnie sie ubiore i zaczne go prowokowac że niby nic nie chce ale niczego tez nie odmówie. no i jak przychodze po kąpieli z mokrymi włosami i zaczne wcierac balsam w niektóre miejsca pokazując przy tym troche ciałka to na niego to podziala.
no ale od czasu do czasu coś innego dobrze robi zwłaszcza kiedy jest okazja
tak więc dzieci di dziadków, jutro kupuję świece zapachowe, coś do okrycia ciałka dobre winko i spróbuję......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum