Nie mam wielkiego doświadczenia i aktalnie równiez z nikim nie jestem, ale jesli mialabym powiedziec, co działalo na mojego faceta, to: przede wszystkim(podstawa wszystkiego) energia, uśmiech, które ode mnie emanowały.(wowałane spełnieniem, dobrym dniem, wizyta u kosmetyczki, czy fryzjeta itp) To podstawa dla dojrzałych i inteligentnych facetów, a dopiero potem można urozmaicać ładna bielizną, świeczkami, gadżetami. Co do bielizny, to czarna, czerwona, ale przede wszystkim- koronkowa. Aaa...no i zawsze moich facetów fascynował moj kolczyk w pępku (to juz poza ta bielizna), bo do mnie nie pasuje( ale zostawilam go z powodu sentymentu do starych, butowniczych lat:P
Informacje: Dołączyła 188 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-22, 04:22
kurcze ja nie wiem co mam robic no bo .....
kompiel razem raczej odpada mieszkamy w kupie z moimi rodzicami i tak jakos nie teges
striptiz hhmmm z nami w pokoju ( a czasami i w lozku) spi nasze male diablontko wiec tez odpada
kurna chata ja narazie to tylko moge pokusic sexy koszulka i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum