Co zazwyczaj robicie? Zasypiacie, idziecie się wykąpać, gadacie, ubieracie się i przechodzicie do dalszej części dnia?
Wszystko zależy oczywiście jaką porę dnia mamy i jakie plany. Ja bardzo lubię się wtulić w Marcina i tak poleżeć przy NIm po prostu.I tak robimy najczęściej. Rzadko zdaża nam się zasnąć. Czasem wspólny prysznic, pod którym można przejść do drugiej części igraszek A czasem włącza nam się gadulstwo i rozprawiamy w łóżku na wszystkie możliwe tematy Tak więc jest różnie Zdarza się i tak, że trzeba szybciorem wstać, ubrać się i iść do pracy np
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 21:45
Madziu81 u mnie jest identycznie. Zawsze się mocno wtulamy w siebie i zazwyczaj się glaszczemy. Po jakimś czasie jak odpoczniemy to rozprawiamy na wszystkie możliwe tematy nie wiem czemu tak jest. Jeśli misiek by zasnął zaraz po seksie to bym się strasznie wkurzyła, nie wiem czemu ale nie znoszę tego.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
U nas jest podobnie. Gumiś nigdy nie odwrócił się do mnie plecami i nie zasnął. Najbardziej lubię jak mocno przytulimy się od siebie a narzeczony delikatnie głaszcze mnie po pleckach... Uwielbiam to...
U nas z racji tego, że jest to zazwyczaj gdzieś w środku dnia i wcale nie koniecznie na rozłożonym łóżku, to po prostu się ubieramy i przechodzimy do dalszej części dnia No chyba, że jesteśmy razem kilka dni na jakimś wyjeździe albo akurat nie ma nikogo w domu to wtedy zdarza się nam chwilkę poleżeć...
kroplarosy napisał/a:
Gumiś nigdy nie odwrócił się do mnie plecami i nie zasnął.
U nas jest z tym dość śmiesznie... bo jak możemy ze sobą spać i kochamy się jakoś już w łóżku późnym wieczorem, to często jest tak, że to ja się odwracam tyłkiem i od razu zasypiam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-28, 12:32
Jeśli ja mam wolną chatę i tofi może u mnie nocować to po sexie idziemy się wykapać,no chyba że igraszki zaczeły sie w wannie to wtedy leżymy wtuleni,gadamy i zasypiamy .A u niego bez względu na porę dnia leżymy wtuleni w siebie szepcząc sobie czułe słówka ...czasami jest tak nam dobrze jak leżymy pod kołderką że zasypiamy w dzień na pare godzinek
Jeśli misiek by zasnął zaraz po seksie to bym się strasznie wkurzyła
ja bym się chyba nie wkurzyła, naczytałam się w "mądrych" gazetach, że facet ma prawo zasnąć i żeby na niego wtedy nie krzyczeć, bo to jest silniejsze od niego ale Miśkowi ani razu się jeszcze tak nie zdarzyło, jeśli kochamy się późnym wieczorem, to ja zazwyczaj pierwsza zasypiam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 381 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-01, 13:05
my bnajczesciej przytulamy sie i wtulamy , ale ja czesto tak jak Kociak poprostu odwracam sie tylem i usypiam;0)to normalka zwlaszcza gdy jest sie zmeczonym po calym dniu.
Najczęściej on bierze gębszy oddech i sie ubiera... a ja mam ochotę na to żeby mnie przytulił. Szkoda, że sama muszę to robić, rzadko kiedy wychodzi to z jego inicjatywy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-13, 18:06
po seksie przytulanko i spanie, chociaz nie wtulam sie w niego za mocno, bo widze, że mu gorąco. a czasami "po" szybki zryw i do pracy, zeby sie nie spoznic. wszystko zalezy od pory dnia, miejsca, sytuacji i ogolnie energii
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 373 dni temu Posty: 7227 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-25, 11:44
.::Moniczka::. napisał/a:
Najczęściej on bierze gębszy oddech i sie ubiera... a ja mam ochotę na to żeby mnie przytulił. Szkoda, że sama muszę to robić, rzadko kiedy wychodzi to z jego inicjatywy
oj to niemiło...
kopnij go w dupala, i mu powiedz, że chcesz buuuzi i tuuuulić się chcesz
[ Dodano: 2007-07-25, 11:46 ]
ha, zapomniałam o nas powiedziec:)
no my najczęściej patrzymy na siebie, on patrzy m w oczka, uśmiechamy się bez słów ,,,mhmmmm
głaszcze mnie po głowie, placach .. mniam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum