Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 94 dni temu Posty: 6 Skąd: z daleka:)
Profil: Imię: Kamila
Wzrost: 171cm
Włosy: czarny
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-22, 05:11
ja bym chciala po seksie sie przytulac i calowac czy rozmawiac,ale z moim obecnym partnerem to jest rzadkosc,bo on woli albo spac albo zajac sie czyms innym jesli to jest srodek dnia lub ranek,niestety prawie zero czulosci,ale zdazylam sie juz przyzwyczaic
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 203 dni temu Posty: 12 Skąd: lublin
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-08-24, 19:40
Ja i moje kochanie zawsze po lubimy lezec wtedy wtulam sie mocno do niego i rozmawiam a gdy juz wstaniemy zawsze idzemy cos zjesc bo zawsze"po" jestesmy głodni i idziemy cos zjesc;)
Ja i mój Facet uwielbiamy kochać sie dłuuugoooooo.... dlatego najczęściej po wszystkim włączamy sobie jakis filmek, wtulamy się w siebie i szybciutko zasypiamy
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 102 dni temu Posty: 24 Skąd: Kraina Marzeń ;]
Profil: Imię: Dominika ;]
Wzrost: 165
Włosy: często się zmienia ;]
Stan: Wolna
Wysłany: 2008-08-26, 09:17
Kamila napisał/a:
ja bym chciala po seksie sie przytulac i calowac czy rozmawiac,ale z moim obecnym partnerem to jest rzadkosc,bo on woli albo spac albo zajac sie czyms innym jesli to jest srodek dnia lub ranek,niestety prawie zero czulosci,ale zdazylam sie juz przyzwyczaic
oj.. To moze mu to powiedz ;]
_________________ Świat jest taki, jakim go widzisz, a sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. ;]
Tak właśnie. Ja też uważam, że powinnaś mu to powiedzieć. Ale nie mów tego z wyrzutami. Może np. oglądając z facetem scene erotyczną (niekoniecznie w filmi erotycznym) na końcu kiedy kochankowie sie przytulają powiedz: też bym się tak do ciebie przytuliła. Nie dość, że czeka Was po tym cudowny sex to on Cie przytuli tak mi się wydaje
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 1484 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-10, 12:08
U nas tez to zalezy od pory dnia. Jesli jest z samego rana (zazwyczaj w wolne dni), to jeszcze potem troche lezymy, przytulamy sie, calujemy, a potem prysznic - czesto razem i sniadanko i czas zaczac dzien. Jesli w srodku dnia, to tez sie przytulamy potem i calujemy, a nastepnie ubieramy i wracamy do swoich zajec:) No a jak wieczorem, to znowu przytulanie i buziaczki, czasem rozmawiamy jeszcze, a jak jest juz bardzo pozno to zasypiamy:) Ale przytulanie i calowanie jest zawsze
Z obecnym pierwsze co po seksie to wspólny papieros , pozniej sie kolo mnie kladzie, klade mu głowe na klate, a on mnie tuli do siebie i cmoka w glowe, czółko i zasypiamy tak.
W dzien jest podobnie, tyle ze bez snu pozniej Papieros, chwilowe mizianie i ubieramy sie .
no a my zawsze idziemy wziąć kąpiel (wspólnie) a potem do wyrka no i to co najbardziej lubię to to, że gdy idziemy potem spać to wtula się we mnie tak mocno:):) a rano czasem budzą mnie jego pieszczoty na moim ciele
_________________ Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum