Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 355 dni temu Posty: 308 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-03-12, 16:36
u nas zalezy to od pory dnia. wieczorem zazwyczj po J. chwile sie przytula a potem odwraca sie i zasypia. choc czasami sie zdarzy ze razem jeszcze gadamy.w ciagu dnia zaraz po trzeba wstac,ubrac sie i zrobic cos do jedzenia
po pierwszym razie mam niesamowity przypływ energii i molestuję moje kochanie aż do skutku......hihihihi....a jak skończę molestować to zasypiam na jego ramieniu albo dobre winko i dobry filmik......
Informacje: Dołączył: 194 dni temu Posty: 111 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 14:05
Moj pierwszy w miare odwazny post u Was:)
U mnie to zalezy gdzie i kiedy to robimy,ale najczescie lubie jak Piotrek od razu nie wychodzi tylko lezymy mocno wtuleni, usmiechamy do siebie,smyramy i mowimy jak nam bylo dobrze:)Ah jakie to piekne:)sama usmiech mi s na twarzy pokazuje jak Wam to pisze:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-05, 02:44
Ninka napisał/a:
NA MISIE" - czyli DUPCIA DO DUPCI I SPI SIE!
to my z misiem nawet niewiedzielismy a my kamasutre uprawiamy
najczesciej "po" chwile sie przytulamy, czasem zasypiamy....
kocham i jestem kochana... to największe szczęście:*
Nikt za mnie nie umrze, więc niech nikt nie mówi mi jak mam żyć!
Lubię,żeby Misiak mnie przytulil i tak leżeć chwilę,delikatnie się dotykać,niekiedy porozmawiać a potem zasnąć
Zauważyłam,że po wspólnej nocy śpię kamiennym snem tak mi się dobrze wtedy śpi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 182 dni temu Posty: 1 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Natalia
Wzrost: 165cm
Włosy: brązowe
Stan: jeszcze panna
Wysłany: 2008-04-08, 19:22
Ja z moim skarbem najczęściej przytulamy się po seksie, masujemy, rozmawiamy. Często bywa, że zasypiamy aby zebrać siły na następny numerek zależy od czasu i miejsca. Ale nigdy nie wypiął się do mnie tyłkiem po tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum