Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1924 Skąd: Świdnica
Profil: Imię: Madziaaa
Wysłany: 2008-03-10, 22:57
Zalezy od pory dnia.
Jesli rano, to pozniej wtulamy sie w siebie, lezymy tak jakis czas, rozmawiamy (zawsze wlacza mi sie wtedy moje gadulstwo ) A wieczorkiem, to rowniez sie przytulamy, tylko ja zaraz usypiam, a Misiek oglada filmy albo gra w gry komputerowe, no chyba ze zmeczony bardzo, to zasypia ze mna
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 362 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-11, 13:04
Słyszałam jakiś czas temu rozmowę dwóch pań w autobusie "co po seksie" i jedna hehe ......................mówiła drugiej, że zawsze ma ochotę na zmywanie naczyń więc "przed" nie zmywa tylko zbiera brudne naczynia aby mieć na " po tym"
I ona była bardzo poważna jak to mówiła
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 480 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-11, 13:23
Dorotea napisał/a:
jedna hehe ......................mówiła drugiej, że zawsze ma ochotę na zmywanie naczyń więc "przed" nie zmywa tylko zbiera brudne naczynia aby mieć na " po tym"
można i tak
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum