Co zazwyczaj robicie? Zasypiacie, idziecie się wykąpać, gadacie, ubieracie się i przechodzicie do dalszej części dnia?
To wszystko zalezy od okolicznosci. Czasem to seks "w biegu" i trzeba szybko wziac prysznic i wrocic do swoich zajec. Czasem to seks zaplanowany, ktoremu towarzyszy szczegolna atmosfera, wiec z reguly po wszystkim sa dlasze pieszczoty i rozmowy. A czasem to seks wynikajacy z pewnego momentu, chwili - np podczas ogladania telewizji , wiec po wszystkim pozostaje sie w objeciach i wraca do ulubionego serialu Bywa jednak, szczegolnie poznym wieczorem, ze po seksie zasypiamy jak mopsy
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 449 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-29, 11:06
Diablica666 napisał/a:
Madzia81 napisał/a:
ja też pierwsze co, to lecę do toalety
Magdaru napisał/a:
a już myślałam, że tylko ja tak mam
Kociak napisał/a:
ja lecę zaraz po Piotrku
cerrata napisał/a:
ja też!
I ja też hehehe
u mie to różnie...casem chce ni sie siusiu, czasem nie- nie mam zielonego pojęcia od czego to zależy? ale zwykle po seksie czekam na następny numerek, Kotuś wiadomo musi chwilkie odpocząć, jakaś mała drzemka i do roboty
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
A my leżymy, przytulamy się, głaszczemy i gadamy i wtedy zaczynają do nas docierać jakieś bodźce zewnętrzne. I wtedy mój luby pyta jaką płytę włączyłam i dlaczego on tego nie zna, kiedy zrobiło się ciemno bo on nie zauważył i tak w ogóle szepczemy sobie różne rzeczy do ucha. Cudownie wtedy jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum