Jak teraz (tzn za 10 dni mniej więcej) będziemy się kochać to myślę, że doceni to co ma i sam zapragnie mnie przytulić po wszystkim i po smyrgolić po pleckach
Pościmy już jakiś miesiąc...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10630 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-25, 19:38
.::Moniczka::. napisał/a:
Jak teraz (tzn za 10 dni mniej więcej) będziemy się kochać to myślę, że doceni to co ma i sam zapragnie mnie przytulić po wszystkim i po smyrgolić po pleckach
Ale Was zaciekawiłam
A no dlatego...coś tak mnie tchnęło. Powiedziałam mojemu, że mozebyśmy sie tak wyspowiadali z tego i tak postanowili, że do ślubu nic a nic. Tak jakoś uważałam ze nam to potrzebne... I jakoś trwamy w tym postanowieniu, ale przyznamże liczymi dni.. jeszcze 10 Misiek nie może się powstrzymać od tego, zeby mi do ucha nie szeptać wieczorem świnstewek Nie, nie niedam sie zbałamucić
Chyba jestem troszkę nietypowa, bo jedyne czego pragnę po seksie to.... dymek z papierosa. Buniek się wścieka, bo w naszym stadle to właśnie On chciałby się poprzytulać a ja myślę jak tu szybko wymknąć się z sypialni aby się w spokoju zaciągnąć.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 456 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-29, 22:58
przyznam się że mój na początku od razu po seksie odwracał sie tyłkiem . ale powiedziałam że mi przykro jest z tego powodu. i jak to z facetami jest myślał ze te odwracanie się do mnie tyłkiem nic złym nie jest.
ale teraz po to ja zazwyczaj chcę się ubrać a On się do mnie przytula i nie pozwala mi się ruszać przez 3 min albo od razu idziemy wziąć prysznic, lub leżymy przytuleni.
kochany jest wtedy taki
[ Dodano: 2007-07-29, 22:59 ]
aha i ps.często jest tak że poleżymy z 3 min i mówi "zaraz powtórka kochanie"
a mój Misio po seksiku jest tak wymęczony że pocałuje mnie poleżymy wmilczeniu przez chwilke pogłaszczemy się i Misio ...zasypia ale podobno u facetów(niektórych)tak już jest
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 434 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-28, 12:38
my zawsze po leżymy tak wtuleni w siebie, uwielbiam to, bo Łukasz jest wtedy taki rozgrzany i tak serce mu wali uwielbiam to, wtedy czuję, ze jest na prawdę mój potem jeszcze porozmawiamy o naszych wrażeniach seksualnych i zasypamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum