Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 883 dni temu Posty: 4562 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-06-23, 18:56
A ja zaczęłam kilka dni temu "Zmierzch" i...pupa blada - nie wciąga mnie
Przeczytałam 1/3 książki i odpuściłam, bo za nic mi się nie podoba...
_________________ ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał...
będę na wieki i grzeszna, i święta...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Informacje: Dołączyła 1163 dni temu Posty: 14082 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-06-23, 23:00
Cytat:
Przeczytałam 1/3 książki i odpuściłam, bo za nic mi się nie podoba...
nie lubię takich rozczarowań
czytam czytam i nagle zdaję sobie sprawę, że przeczytałam dwie strony myśląc o czymś innym i nawet nie wiem co bylo tam napisane
Aktualnie "Sto lat samotności" Marqueza
zaczęłam
ale też cuś mi się nie podobuje zobaczymy za 20 stron może się akcja rozwinie
[
Aktualnie "Sto lat samotności" Marqueza
zaczęłam
ale też cuś mi się nie podobuje zobaczymy za 20 stron może się akcja rozwinie
mnie sie ta ksazka bardzo podobała , ale ja lubie w takim klimacie ksiazki
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 883 dni temu Posty: 4562 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-06-23, 23:35
cerrata napisał/a:
czytam czytam i nagle zdaję sobie sprawę, że przeczytałam dwie strony myśląc o czymś innym i nawet nie wiem co bylo tam napisane
dokładnie tak było...
_________________ ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał...
będę na wieki i grzeszna, i święta...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-27, 08:37
a ja czytam "Do nowego anioła" Arno Bohlmeijer... książka cudowna...zmusza do refleksji..czesto do łez jak mam doła to nie czytam ale jest badzo wartościowa moim zdaniem..Bohlmeijer dzieli się z czytelnikami wydarzeniami, które na zawsze zmieniły życie jego rodziny. Jest to miłosny dialog z pogrążoną w śpiączce ukochaną żoną... Jego narracja jest szczera "aż do bólu".
Piękna, pełna życiowej mądrości, autentyczna i głęboka refleksja nad śmiercią i przemijaniem opowiedziana przez mężczyznę..
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 713 dni temu Posty: 1627 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-01, 21:38
Dziś skończyłam powieść pt. "Agencja Złamanych Serc" Ireny Matuszkiewicz, o czterech zwariowanych babkach, gangsterskich porachunkach i odrobinie miłości w tym wszystkim. Bardzo fajnie się czytało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum