Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 361 dni temu Posty: 366 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-12, 12:30
Dorotea napisał/a:
Kiedyś zauważyłam w otwartej torebce koleżanki żarówkę
Po co Ci ona? Zapytałam ją.
Koleżanka odparła, że to na wypadek jakby przepaliła się żarówka na korytarzu. Wtedy nie mogłaby otworzyć drzwi.
Do tej pory nie wiem, jak zamierzała po ciemku żarówkę wkręcać
hihi dobre:))
Ja telefon staram sie nosic w kieszeni, bo jak jest w torebce to zwykle nawet nie slysze ze dzwoni:((
Aaa zajrzalam do torebki i dorzucam do listy:
- baterie paluszki
- plasterki
- pełno spinek i gumek do wlosów
- róznego rodzaju reklamy, ulotki - bo zawsze biorę od rozdających i wkładam do torebki albo kieszeni...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 23:13
no jutro musze upchnąc dresik i butki na siłownie,stosik jedzenia i książki na angielski + standardowe rzeczy typu kosmetyki,lusterko...ach żeby sie tylko torba nie oberwała
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Najwięcej to chyba mam starych chusteczek higienicznych. Wiecznie mi kapie z nosa, bo albo katar sienny, albo chorobowy, albo nerwowy niekontrolowany wyciek:/ Dokumenty, obowiązkowo komórka z która się nie rozstaję odkąd żyję w związku na odległość:(, i pomadka nawilżająca. Młotków i innych klamowtów nie zdarza mi się tam trzymać:P
Informacje: Dołączyła 328 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-14, 03:52
wszystko!
-chusteczki nawilzane
-chusteczki zwykle
-kalendarz +notes gruuby
-perfumki
-sztyft
-pomadke swoja i malej cukierkowa
-balsam do rak
-2 podpaski i 2 wkladki na zapas
-portfel
-klucze
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 371 dni temu Posty: 1759
Profil: Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-14, 10:16
oj dużo tego
portfel
klucze
dezodorant
male perfumy
pomadke
mini tusz do rzęs
kalendarz
zeszyt b5 na notatki
zestaw dlugopisow i olowkow w piórniku
nóż do tektury
klej
nożyczki
taśkmę klejącą
gaz pieprzowy
chusteczki zwykle i nawilżające
żabki do przypinania papieru
butelka 0,5 coli
Czytałam gdzieś, że kobiety, które noszą wiele rzeczy w torebce, niektóre tak na wszelki wypadek,aby być przygotowaną na różne sytuacje, tak naprawdę są niepewne siebie... Osobiście w mojej torebce też można znaleźć prawie wszystko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum