Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-03, 18:33
tampony,kosmetyczka, telefon, klucze od domu, od samochodu, od mieszkania R , i mojego w sumie juz , chusteczki,;ladowarke do telefonu, portfel, dokumenty inne, notes, kilka dlugopisow, jakies jedzenie zawsze, batonik to podstawa, papierosy, kilka zapalniczek zawsze,pilniczek do paznokci,małą apteczke, i śmieci
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
no to tak: portfel, dokumenty, chusteczki, tampony, podpaski, grzebień, jakiś tusz, błyszczyk, fluid, klucze do domu i mase jeszcze różnych innych:P, krem, długopisy piszące bądź nie, jakiś notes, książki (jeśli do szkoły), sok, jedzonko:D, pełno drobnych tu i tam..., słuchawki, aaa telefon, ładowarkę czasem do niego;), to co mi B. wciśnie:P i mam mu nieść, cukierki, gumy do żucia...ohhh czasem jakiś perfum, na wymianę z książkami strój sportowy i butelkę wody (to jak na siłownię, trening itp.) no i wiele jeszcze innych często nie potrzebnych rzeczy... jednym słowem uwielbiam ogromne torebki ale zawsze mam w nich "syf"
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 7 dni temu Posty: 29 Skąd: wszechświat
Profil: Imię: Kinga
Stan: mężatka
Partner: Adam
Wysłany: 2008-11-17, 10:04
portfel, dokumenty, kalendarz (tam całe biuro jest), pielucha dla córy, smoczek zapasowy, córy talanka, syna samochodzik, z dwa długopisy i notesik. Strasznie kobiecą mam tę torebeczkę
klucze
telefon
portfel
puder
błyszczyk i tusz do rzęs
lusterko
tona niepotrzebnych papierów
długopis
chusteczki
słuchawki od telefonu
okulary
rękawiczki
gumy do żucia:)
[ Dodano: 2008-11-17, 11:26 ]
a i tabletki antykoncepcyjne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 46 dni temu Posty: 955 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-11-17, 12:42
kosmetyczka a w niej:tusz,puder,pędzelek,kredka do oczu.
telefon
portfel
gumy do żucia
cukieraski
podpaski/wkładki higieniczne
grzebień
wsówki do włosów
zapałki/zapalniczka
papierosy
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum