ostatnio mam torebkę z materiału z wieloma kieszonkami, a noszę w niej:
portwel
portwelik na dokumenty
telefon
klucze
słuchawki od telefonu
kalkulator
kosmetyki:krem do rąk, 2błyszczyki, pomadka, perfumetkę,
lustereczko, grzebień, chusteczki, gumy do żucia
długopisy
reklamówka
...aha i jeszcze baterie zużyte zeby oddać do sklepu
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 69 dni temu Posty: 80
Profil:
Wysłany: 2008-09-14, 12:09
w moich TORBACH bo torebkami nie mozna tego nazwac ze wzgledu na wielkosc, mozna znaleac wszystko:
kosmetyki, plastry, tampony, notesiki, MASE KARTECZEK niewiadomego pochodzenia, pbilety zuzyte jak i nie, TIPSY, lusterka, grzebyk, telefo, odtwarzacz muzyki, prezerwatywy, tabletki anty,gumy do zucia, dlugopisy, podkladki pod piwka,chusteczki, klucze, min dwa portweliki,jakies kolczyki, wisiorki, papierosy, zaplniczki, zapalki, korki od win, kapsle od piw... oj i moge wymieniac bo wlasnie trzymam ten moj SMIETNICZEK i sama wie dziwie co w nim nosze;/
_________________ ...jestem wodą wrażliwą na dotyk...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 69 dni temu Posty: 80
Profil:
Wysłany: 2008-09-14, 13:08
Kahela, mamy ten sam bol;) tylko u mnie po GENERALNYM PORZADKU w torbie wszystko ma swoje jako tako miejsce... ale po godzinie i tak wszystko laduje w jednej najwiekszej czesci;]
(co do kluczykow,tylko akurat ja do domu, dostalam COS takiego co powinno puszczec na klasniecie;/ gorzej, ze mi to PIPA przy kazdym glosnieszym dzwieku... i tak nie pomaga:P)
_________________ ...jestem wodą wrażliwą na dotyk...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 65 dni temu Posty: 924 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-20, 12:16
<otwiera torebkę>
Komórka
Klucze
Lusterko
Notesik
Długopis
Dokumenty
MP4
Dezodorant
Miętowe Orbitki
Pomadka
Perfumetka (perfumy Incadessence)
Mini książeczka do nauki japońskiego
Cilest
Podpaska
Cukierek
Chusteczki
Bilet po przyjeździe: z Warszawy, z Sosnowca, z Łasku, z Sieradza, z Jastarni
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 58 dni temu Posty: 27 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Lena
Wzrost: 165 cm
Włosy: aktualnie blond :P
Partner: Bartek
Wysłany: 2008-09-29, 02:07
u mnie to jakoś tak dużo rzeczy z których część zazwyczaj i tak mi się nigdzie nie przydaje, no wiec: portfel, organizer, chusteczki, guma do żucia, klucze (dużo kluczy- od samochodu, od garażu, od domu)telefon, chusteczki odświeżające, mini kosmetyczka z pudrem, tuszem, pomadka, jakieś tabletki przeciwbólowe (z racji częstych i gęstych bólów głowy), pilniczek, spinka do włosów, krem do rąk i kilka walających się bez celu długopisów część rzeczy nosze zawsze "na wszelki"...z przyzwyczajenia
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 57 dni temu Posty: 41 Skąd: Rejowiec Fabryczny
Profil: Stan: żonka :-)
Partner: Arek
Wysłany: 2008-09-29, 14:03
ja nosze dość spore torebki tak żeby mi się w niej zmieściło to co najważniejsze
zawsze książka, chusteczki, portfel, ładowarka do telefonu, po całej torebce walają się paragony ze sklepów, mała kosmetyczka z zawartością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum