Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 02:56
anusek napisał/a:
na imprezy w klubach to nigdy nie nosiłam,telefon i klucze dawałam jakiemuś kumplowi.co do gazu-tata kiedyś mi dał,ale nie nosze,czasami lepiej już przywalic tą torebką albo nadepnąc z całej siły obcasem
uf jakbym swoja przywalila to bym z miejsca zabila ostatnio zwazylam swoja torebke bo cos mi ciezko bylo 6kg i ja to codziennie nosze kuzwa co tam tyle wazy
ja w swojej mam telefon, klucze, lustereczko, blyszczyk i pomadke ochronna, perfumki, fajeczki i zapalniczke, terminarz, gumy do zucia, dlugopis, portfel, czest jakas ksiazke
Ninka napisał/a:
mi ciezko bylo 6kg i ja to codziennie nosze kuzwa co tam tyle wazy
ja pamietam jak moj tornister tyle wazyl juz sie nanosilam
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 22:46
kurde no cos ciezko mi bylo ostatnio?????
Ale tak doszla mala parasolka, husteczki nawilzane ( nowa paczka), notes gruby jakies stare rachunki po tym jak zobaczylam ile na wazy zrobilam remanent
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-28, 20:44
zaczelam nosić mniejszą torebkę, bo większa była cięzka, choć wiem, że dziewczyny potrafią nosić dwa razy takie jaką ja miałam dużą. w torebeczce portfel, około 7 błyszczyków, perfumetka, telefon, klucze, papierki po gumach, gumy, dlugopisy, kalendarz- organizer, chyba tyle- czasami jakies notatki, zebym po pracy pamietała coś załatwić
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
ja mam zawsze mnostwo chusteczek jednorazowych porozrzucacych po calej torebce zawsze jakis blyszczyk,szminka,klucze,komorka,katalog Avon(jestem konsultantka),portfel,lustereczko i kiedys nosilam podpaske zapasowa,ale teraz uzywam pigulek i miesiaczke dostaje rowno w jeden dzien wiec nie musze sie martwic niespodzianka:)
a przedewszystkim nosze ogromny balagan:)
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 60 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-07, 19:08
telefon
portfel
mój notesik
perfumetka
podpaseczka
legitymacja ubezpieczeniowa
chusteczki
błyszczyk i krem do rąk
klucze
[ Dodano: 2008-04-07, 19:10 ]
a ja generalnie mam porządek w torebce ,klucze zawsze mam w takej małej kieszonce
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
kalendarz
telefon
klucze do domu
klucze do pracy
portfel
chusteczki
kosmetyczkę a w niej: błyszczyk,perfumki, puder,pilniczek, lustereczko,grzebień
długopisy
gumy do żucia
I codziennie śniadanko do pracy
A ja mam balagan w torebce i nie wstydze sie tego uwielbiam torebkowy balaganik
i rowniez mam w niej wszystko, ale ostatnio T. mnie zagial stwierdzeniem:
"co to za kobieta ktora nie ma w torebce baterii"
do tego co juz napisalyscie to jeszcze parasol cos do picia, ehh szkoda gadac sama nie wiem pozniej sie to okazuje kiedy czegos szukam :P
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum