Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
co najbardziej lubia jesc ???
Autor Wiadomość
wardzynka 
playzeerek :-)

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 162
  Wysłany: 2007-02-14, 12:35   co najbardziej lubia jesc ???

hej!
czy wy tez gotujecie obiadki deserki pieczecie i pichcicie specjalnie dla waszych facetow?
probujecie dotrzec przez zoladek do serca czy raczej bardziej stawiacie na fast foody i kupowanie i zamawianie jakiegos jedzenie.
jezeli sa tu osoby ktore lubia gotowac swoim panom i znaja sie narzeczy niech sie podziela przepisami ktore uwodza waszych mezczyzn w kazdej sytuacji.
ja osobiscie wole cos ugotowac swojemu facetowi i nakarmic go do syta ze malo sie nie turla niz mam zamawiac pizze czy jakies jedzenia.

REKLAMA

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 673 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-02-14, 13:03   

wardzynka napisał/a:
jezeli sa tu osoby ktore lubia gotowac swoim panom

oj to nie ja ;-) niestety nie lubię gotować. i w kuchni raczej rządzi mój mąż ;-)
pracujemy jednak w takim trybie, że w tygodniu to ja jestem odpowiedzialna za obiady. i zawsze coś tam uda mi się stworzyć, razl epiej, raz gorzej ;-) zdarza się zjeść też gotowca, smacznie i wygodnie :-)

wardzynka napisał/a:
deserki

to już prędzej. przygotować jakiś deser to mogę :-)

wardzynka napisał/a:
przepisami ktore uwodza waszych mezczyzn w kazdej sytuacji.

mój Marcin to czuje się uwiedzony jak ugotuję mu normalny dobry obiad ;-) więc żadnych specjałów niestety nie podam.

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 680 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-02-14, 13:48   

A mój jest uwiedziony jak gotujemy ( ale to zawsze wspólnie ) lasagne albo chińszczyznę. Przepisy podam jutro :D bo muszę je najpierw znaleźć i przepisać na wersję elektroniczną :) a dzisiaj jetem tak zalatana, że nie mam czasu na nic :)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 674 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-02-14, 14:21   

Ja uwielbiam gotować (gorzej ze zmywaniem :-D ) w kuchni czuję się jak ryba w wodzie .Mój męższczyzna uwielbia jak mu upiekę szarlotkę i podam jeszcze cieplutką , oraz lasagne,spagetti,klasycznego schaboszczaka,pizze (własnej roboty), zapiekane brokułki z serkiem i sosikiem serowym , jakąś dobrą rybkę, lub też przysmak a'la hot dog (parówka z serem ,przyprawami zawinięta w ciasto francuskie i upieczona na złociutki kolor mmmm pychotka :-) ) Niestety nie mogę się zbytnio popisac bo mój facet do większości rzeczy ma wstręt :-( (sądząc po paru obiadach jakie zafundowała mi jego mama to wcale sie nie dziwie ) nie cierpi jarzyn (oprócz brokułów i kalafiora)oraz owoców,ryżu,owoców morza, i wielu innych rzeczy .Zup nie tknie jeśli w pizzy np: sa pieczarki czy jakieś inne warzywo bedzie je namiętnie wybierał ,jesli w sosie są jakieś warzywne dodatki to też nie zje :-? Ale za to bardzo podoba mi się to że zawsze powie "kochanie dziekuje było pyszne" a następnie idzie pozmywać (ale tylko wtedy jak nie ma nikogo w domu)

niki 

Informacje:
Dołączyła 626 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-02-14, 19:27   

niby moglabym powiedziec ze moj misio wcina wszystko, ale tak po chwili zastanowienia to dochodze do tego, ze warzyw praktycznie nie tyka, trzeba mu wymyslac max 3 surówki, ktore jest w stanie zjesc. za to wszystko inne co mu ugotuje pochlania. raczej jemy domowe obiadki, ale od czasu do czasu zdarza sie zapiekanka albo inne danie zamawiane. problemow z gotowaniem nie mam, tylko zwykle checi brak, bo to strasznie nuuuuudne

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 673 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-02-15, 15:21   

Diablica666 napisał/a:
Niestety nie mogę się zbytnio popisac bo mój facet do większości rzeczy ma wstręt :-(

o kurde!! a to chyba jeszcze gorsze niż nieumiejętność gotowania!! smutno by mi byłom gdyby Marcin tak nic nie chciał jeść... :-|

wardzynka 
playzeerek :-)

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-15, 21:29   

Madzia81 napisał/a:
smutno by mi byłom gdyby Marcin tak nic nie chciał jeść...

no mi tez bylo by smutno gdyby moj Mariuszek wybredzal tak ale na szczescie zle nie trafilam i je wszystko co mnie bardzo cieszy :-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 680 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-02-15, 22:17   

Diablica666 napisał/a:
Niestety nie mogę się zbytnio popisac bo mój facet do większości rzeczy ma wstręt
u nas jest odwrotnie... tzn ja jestem okropnie wybredna jeśli chodzi o jedzenie. Piotrek je raczej większość :D Najśmieszniejsze jest to, że się okazało, że oboje nie lubimy kurczaka i rosołu ;) w sumie takie przeważnie lubiane potrawy. a strusiek tak w ogóle to uwielbia żeberka (ja ich nie jadam) więc będę musiała nauczyć je dobrze robić :D

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 673 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-02-16, 11:01   

Kociak napisał/a:
a strusiek tak w ogóle to uwielbia żeberka (ja ich nie jadam) więc będę musiała nauczyć je dobrze robić

a to niech sam się nauczy je robić :-P
co to, chłop i od razu lewe rączki do kuchni?? ;-)

Little My 

Informacje:
Dołączyła 624 dni temu

Profil:
Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-02-16, 13:49   

Mój małż jest typowym mięsożercą, uwielbia wszelkie sosy, pieczenie, kotlety itp. ale nie stroni od sałatek, warzyw i innych zielsk ;) za to za słodyczami nie przepada, lubi jak upiekę szarlotkę i podam na ciepło z lodami, ale to nie często. Lubi też nowe smaki, czasami idziemy do restauracji np. chińskiej i zamawiamy to czego jeszcze nigdy nie jedliśmy :) Ale najbardziej to chyba lubi piwo ;)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 680 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-02-16, 16:55   

Little My napisał/a:
Ale najbardziej to chyba lubi piwo
hehe, chyba jak każdy chłop :D a szczególnie latem, przynajmniej mój tak ma ;)
podejrzewam, że wiele ulubionych smaków mojego dopiero odkryję jak już będziemy ze sobą mieszkać, bo na razie to nie mam zbyt wielu okazji żeby mu coś ugotować :)

evelin

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-05-22, 21:45   

oj, moj chlop to taki smietniczek :D
niepozorny z wygladu, kazdy mowi ze pewnie malutko je (niski i chudziutki) ale prawda jest taka ze ma chyba tasiemca :) zawsze jest zszokowany iloscia jaka ja sobie nakladam na obiadowy talerz, twierdzi ze to nawet za malo na sniadanie

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 465 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2007-07-21, 14:57   

Diablica666 napisał/a:
nie cierpi jarzyn (oprócz brokułów i kalafiora)oraz owoców,ryżu,owoców morza, i wielu innych rzeczy .Zup nie tknie jeśli w pizzy np: sa pieczarki czy jakieś inne warzywo bedzie je namiętnie wybierał ,jesli w sosie są jakieś warzywne dodatki to też nie zje
a ja myślałam , że tylko mó jest taki nic nie lubiący :-/

Jest tylko kilka potraw co lubi ale prawda jest taka , że większośc czasami powie , że nie lubi a wcale nie jadł :evil:

Ja nie gotuję nie wiem czy lubię bo jak widżę kiedy moja mama patrzy jak sie cos w kuchni robi poza nia to się odechciewa :cry: może kiedyś jak będziemy sami mieszkać <bezradny>

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 674 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-21, 22:25   

calineczka napisał/a:
że większośc czasami powie , że nie lubi a wcale nie jadł

Skąd ja to znam <bezradny> doprowadza mnie to wręcz do furii jak zrobię jakieś wymyślne danie on tylko zerknie i powie że nie zje bo to niedobre a na pytanie czy jadł kiedyś odpowiada : nie ale i tak tego nie zjem bo to niedobre :-x .Ostatnio tak powiedział jak zrobiłam leczo z kabaczka (kabaczek,kiełbaska wiejska,papryka czerwona i zielona , przyprawy) przeciez to jest pyszne (moge to żreć kilogramami) on powiedział ze tego nie zje bo dziwnie wygląda no poprostu załamać sę można :-|

Madae 

Informacje:
Dołączyła 493 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-21, 23:22   

Diablica666 napisał/a:
leczo z kabaczka ......... przeciez to jest pyszne (moge to żreć kilogramami)

ja też :D uwielbiam :P to dowodzi ze faceci maja niedorozwiniete qbki smakowe no bo ze sa jak dzieci to juz wiadomo powszechnie :D

leci samoloci leci....otworz usta to wyląduje w hangarze- probowałas takiej sztuczki Diabliczko?? :mrgreen:

Odpowiedz do tematu