Informacje: Dołączyła 158 dni temu Posty: 275 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-07-31, 09:56
A Mój to mięso, mięso, mięso. Dla niego obiad bez mięsa to nie obiad. Oprócz tego pierogi ruskie, których ja nie lubię... No cóż, czasem trzeba będzie się poświęcic i zrobic te pierogi
Wysłany: 2008-08-09, 23:13
Nie będzie przesadą jeśli napiszę że wszystko, nooo może za wyjątkiem wątróbki. A już pierogi, gołąbki, wymyślne kanapeczki i sałatki mojej roboty to dzień w dzień mógłby pochłaniać, gdyby tylko ktoś tak chciał Go rozpieszczać
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 1484 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-08-10, 18:43
Mój M. nie jest na szczęście wybredny i praktycznie zje wszystko co mu podam, a mówię "na szczęście" bo nie umiem gotować i nie lubię tego robić pech chciał, że M. też nie umie Ale jakoś sobie radzimy...tzn. ja sobie radzę On najbardziej lubi jakieś zapiekanki serowe z makaronem, chińszczyznę, spaghetti, a to akurat umiem przyrządzić, więc jest OK Na śniadanko to tościki z serkiem żółtym, waniliowym, szynką, sałatą , pomidorkiem i ogórkiem Z tym to akurat nie ma problemu i śniadanka robimy na zmianę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum