Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-30, 12:06
a moj uwielbia piersi z kurczaka,moglby codziennie jesc z ziemniakami i oczywiscie musi byc sos,bo suchych pyrow nie zje
Wysłany: 2008-07-30, 14:14
Wszystko, gdzie jest mieso.... Obiad bez miesa, to nie obiad dla niego... Schabowe, piersi z kurczaka w przeroznych postaciach moglby jesc codziennie....
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-30, 15:08
jak mam bardzo dziwny apetyt, raz przez miesiąc na okrągło mogła bym jeść same frytki innym razem same warzywa i tak mi przeskakuję teraz znowu jestem na fast fudach już nawet nie patrze jakiego mam cellulit bo płakać sie chcę ale ja sie nie mogę po prostu powstrzymać jadła bym to i jadła.... jedyne co sie nie zmienia to miłość do serka homo z czekoladą jak tego nie ma w lodówce to stwierdzam że niczego nie ma
Wysłany: 2008-07-30, 15:11
fajna babka, ale to jest raczej temacik o tym co nasze polowki lubia jesc
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-30, 16:53
angik1683 napisał/a:
ale to jest raczej temacik o tym co nasze polowki lubia jesc
sory sory az sie ze wstydu zaczerwieniłam jakoś nie doczytałam przepraszam
już sie poprawiam :
mój tomek to typowy mięsożercą uwielbia wszytko co z mięska nie ważne pod jaką postacią ostatnio stał sie miłośnikiem placków po węgiersku i gdzie tylko to w menu restauracji widzi to ja już wiem co zamówi... (niestety ja mu tego nie zrobię bo nie lubię) kocha kotleciki, szaszłyki wszytko gdzie jest dużo mięska z warzyw to jedynie jada sałatkę ziemniaczaną ale i tak koniecznie z jakimś mięskiem
Wysłany: 2008-07-30, 17:05
fajna babka napisał/a:
sory sory az sie ze wstydu zaczerwieniłam
a tam byloby sie przez co czerwienic
fajna babka napisał/a:
kocha kotleciki, szaszłyki wszytko gdzie jest dużo mięska
no to tak jak wiekoszosc
moj tez miesozerca ale z podniebieniem francuskiego pieska,no i boji sie probowac czegos nowego,najlepiej to by jadl to co mamusia do tej pory gotowala
a przypomnialo mi sie,ze L uwielbia tez ruskie pierogi
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-30, 19:25
Madzik napisał/a:
To i mi sie przypomnialo, ze moj lubi pierogi.
Madzia dobrze ze mi przypomnialas bo moj tez wrecz uwielbia pierogi ale z kapusta i grzybami bo jego mama takie robi na swieta i on przez caly rok o nich mowi
a z kolei tych z owocami nie lubi...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 129 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-30, 22:09
Jak to się wszystkim przypomina... Ja też się dołączam... Pierogi z mięsem i barszcz czewony to ostatnio jego menu na kolację. Od tygodnia non stop to samo. Doatkowo pizza na obiad, wykończy się biedaczek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum