mój maciek to mógłby latać do macdonalda na śniadanie obiad i kolacje więc staram się go jakoś uczłowieczać. a żeby przestawianie się na domowe jedzenie nie było drastyczne to staram się coś a la fast foody serwować ale domowe - zawsze to zdrowsze. tym sposobem mamy czasem domowe hamburgery, hot dogi (w tych fajnych bułkach z dziurką, nie pamiętam jakiej formy), tortille (też z półproduktów - delecty). no i dzięki bogu lubi sałatki więc często eksperymentuję dla swojego szczęścia z warzywkami pod różnymi postaciami.
Informacje: Dołączyła 484 dni temu Posty: 63 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2008-01-20, 17:59
A ja nie lubię fast foodów...(w szczególności Mc Donald'a...). wolę domowe żarcie, czasem zrobię wrapsy albo nachosy z salsą delecty, tak dla urozmaicenia:D
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 400 dni temu Posty: 383 Skąd: z nibylandi...
Profil: Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2008-01-21, 21:54
Diablica666 napisał/a:
Dawaj przepis ;-P
Przepis ... smażymy kawalki kurczaczka :] az zbrazowieja.... i jak wystygna mieszamy je z kukurydza ( duza iloscia) i kawalkami ananasa ... kurczaka i ananasa mneij niz kukurydzy sie daje :p Aaaa i do tego cebulki troszke czerwonej dla smaku
Noi potem zalać smietanką z dodatkiem soku z ananasa [ bo ananas z puszki ma byc xD ] I tyyyyyle .... <mniam> Smacznego
Mój miś to uwielbia
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum