Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-24, 00:06
a mój jest tak kochany że poprsotu WSZYSTKO zje co by mu nie podac, nawet jak nie samkuje to zje i podziekuje. ja znwou jestem wybredna co do jedzenia i często cos w jedzeniu znajduje nie zjadliwego to oddaje dla kochanego
cokolwiek zrobic i jak kolwiek przyprawic i tak bedzie zjedzone. ale ja sie ciesze ze nie mam problemu z tym z nim
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-08, 14:23
Mój mężczyzna jak odkurzacz pochłania prawie wszystko
Nie mam kłopotu z gotowaniem obiadów.
Najbardziej jednak świecą mu się oczy jak widzi jakiś dobry deserek lodowy z bitą śmietaną i czekoladę na gorąco.
Czasami to chciałabym być takim deserkiem
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-08, 15:05
mój tak jak wyzej zje wszystko a jak ja podam i przez przypadek wsypie całą solniczke ( i nie zauwaze) to ze łzami w oczach ale tez bedzie jadł ( zdarzyło mi sie w zeszłym tygodniu uratowało go to ze jak był w połowie obiadu to sama spróbowałam )
ale ogolnie to kocha:
-smażone ryby wszystkie
-pierogi z kapuchą i grzybami
-frytki ( kto ich nie lubi )
-lody
-owoce a głównie wiśnie, ananasy, brzoskwinie a jak melona zobaczy to szaleje hyhyhy
- z zupek to pomidorowa ( oczywiscie smietanka zaprawiana ), botwinka, biały barszcz...
- wszelkiego rodzaju i kalibru surówki ....hmmm to uwielbia wiecej na ta chwilke nie pamietam
Ja uwielbiam gotowac wiec robie obiadki w domu nieraz jak mi sie naprawde nie chce do wysylam go po jakies hamburgery lub kebaby
Ale ogolnie moj maz ma krolewskie podniebienie jak jeden dzien jest zupa to stwiedzi..kochanie jak ja dawno miesa nie jadlem heheh
On jest typowym slazakiem wiec lubi kluski,mieso mieso i jeszcze raz mieso no i musi miec sos(wiec jak tu schudnac) I kocha pomidory,na kazde kanapce musi je miec.
W sumie je wszytko,ale zawsze sobie to soli dosypie to pieprzu mu za malo,ale lubi moja kuchnie.
jak jeden dzien jest zupa to stwiedzi..kochanie jak ja dawno miesa nie jadlem heheh
Skąd ja to znam? Dlatego zupy rzadko gotuję głównie z myślą o dzieciach.No chyba że są to flaczki-bo to głównie samo mięso
W sumie to mój mąż prócz zup lubi wszystko.Do obiadu najbardziej surówki z selera ,pora,białej kapusty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum