Informacje: Dołączyła 413 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 14:00
Roszpunka, śliczna, ale czy coś takiego jest funkcjonalne ? wątpie żeby ktoś karmił dziecko taką łyżeczką, może lepiej coś funkcjonalnego dokupić ? no chyba że łyżeczka ma być jedynie ozdobą i zostać na pamiątkę madzia88 aha
wątpie żeby ktoś karmił dziecko taką łyżeczką, może lepiej coś funkcjonalnego dokupić ? no chyba że łyżeczka ma być jedynie ozdobą i zostać na pamiątkę
Magdaru, wiesz może masz racje. Sama nie wiem. Podpowiedz coś fajnego.
Z jadnej strony chciałabym żeby pamiątka została no ale może jeszcze coś podpowiecie?
Informacje: Dołączyła 413 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 14:05
Roszpunka, jeżeli to dziewczynka, to można jakieś kolczyki maluśkie często uszka się przekłuwa takim małym laleczkom albo jakiś łańcuszek z medalikiem, przyda się do komunii
Ja od babci dostałam na chrzest komplet 6 łyżeczek deserowych ze srebra. Też je mam do tej pory ale szkoda mi ich używać . Piękne są. Dzieciom w spadku po 3 sztuki przekaże chyba.
teraz są modne zamiast łyżeczek takie srebrne smoczki na tórych się coś graweruje. on jest taki otwierany, a do środka wkłada się na pamiątke pierwszy ząbek. a co do łyżeczek to taką srebrną łyżeczką powinno się karmić maluszka bo srebro dobrze wpływa na ząbki i stan zdrowotny jamy ustnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum