a może coś z akcesoriów takich mniejszych - np. reklama ma akcesoria do nauki samodzielnego jedzenia- to by było dla takiego dzidziusia jak znalazł- taki komplet sztućców i talerzyk podzielony na 2 części, a do tego jakaś butla do soczku co Ty na to?
Ostatnio zmieniony przez madzia 2007-12-14, 10:06, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-12-19, 07:12
Ja kupilam małej księgę baśni jest super jest tam ok 24 bajek które pamiętam z dzieciństwa m.in. Bambi,muzykanci z bremy,kopciuszek,calineczka itp.
malutka uwielbia jak jej się czyta więc bedzie w sam raz do tego upatrzyłam jej w sklepie taką przecudną czekoladową tuniczkę z aplikacją z cyrkoni no poprostu cudeńko a do tego jakiś pluszaczek jeszcze dojdzie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-12-19, 07:36
Diablica666, wiec masz z glowy
ja pluszaczkow chyba raczej nie moge dac bo ona cos uczulona chyba na kurz a wiadomo ile tego osiada na maskotkach... zraz bedzie katarek i kichanie...
ogladam w internecie strone sklepu zabawkowego, ktory jest u nas w miescie i jest o tyle to ulatwione, ze mozna sobie wybrac przedzial wiekowy na pewno cos wybiore
to jest fajne, z telefonikiem i jakims zegarkiem
lub taki telefonik bo ona dzwonic lubi
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-19, 09:31
Kupowanie prezentów dla dzieci to dla mnie ogromna frajda.
Jak wejdę w dział z zabawkami, to czuję się jak w jakiejś magicznej krainie.
Dla córeczki przyjaciółki mam już książeczkę ( sama napisałam dla niej) i takiego pluszowego psiaka.
Ostatnio podarowałam jej puzle, bo uwielbia układać
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum