Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-13, 10:17
ja lubie dla takich maluszkow kupowac ubranka ,
jesli juz decyduje sie na zabawki to zazwyczja jakies edukacyjne
Wysłany: 2008-10-13, 12:46
Ja moim maleństwą tak do 1,5roku ich zycia kupuję ubranka, potem gdy sa już starszę kupuję zabawkę lubię patrzyć jak moje skarby baiwią sie nią widać unich taką radość w oczkach (ahh te moje bratanice i bratankowie mają ze mną dobrze )
Wysłany: 2008-10-17, 12:37 jakie prezenty na swieta dla malucha???
niemam zupełnie pomysłu co moge kupic moim maluchom na swieta???
bomblowi pewnie jakis samochód i ksiazeczke ,ale dla malutkiej???tyle tych zabawek teraz ale jaka moze byc przydatna i praktyczna??
karina22, ja pamietam taki prezent który ja dostałam jak byłam mała to były plastikowe klocki z wypisanymi literkami na nich - układało sie z nich słowa, całe zdania, fajna zabawa dla przedszkolaka lub "zerówkowicza"
a dla takiej małej niuni?? moze jakieś organki, takie ze zwierzakami, przyciskasz króke to organki robią "muuuuu"
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
nie(d)oceniona, moze faktycznie organki dla malutkiej mojej kupie ,im bardziej hałasuje tym bardziej bedzie jej sie podobało,,musze chyba nad czyms takim sie zastanowic
zalezy od wieku......a może jakąś gre komputerową, teraz sa takie fajne, ucza i bawia, albo płytę z ciekawa muzyka dla dzieci np, "mądry bobas" mozna puszczać dziecku do snu, no, a ja dziecko jest juz wieksze, chodzi do szkoły to może zafundować mu karnet na basen, jak nie ma w szkole albo nauke gry w tenisa, co niektórzy kupuja telefon, ale to chyba kontrowersyjny pomysł?!
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 43 dni temu Posty: 2
Profil:
Wysłany: 2008-11-19, 14:07 prezent dla (małego) faceta- Jaki prezent dla siostrzeńca
Mam problem... W grudniu mój mały siostrzeniec będzie miał imieniny i urodziny, a ja niestety nie mam pomysłu na jakiś miły, ciekawy, interesujący prezent Może znajdą się jakieś osoby, które mogłyby mi doradzić Będę wdzięczna
mały ma 20 m.
Właśnie w tym problem że muszę wybrać 2 zabawki ( ma na imię Mikołajek).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum