Informacje: Dołączyła 374 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-04-15, 18:49
Kobiety poradźcie co kupić 6-letniej chrześnicy?? Chodzi do szkoły, ma dużo zabawek. I tak się zastanawiam, czy książka do nauki pisania, liczenia, malowania czy może jakąś zabawkę. Tylko jaką??
Ratujcie "bezpomysłową" chrzestną
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 19:59
martula, jest sporo takich książeczek, w których są kolorowanki, rebusy, nauka literek itp. coś takiego powinno sie jej spodobać, a przy okazji czegoś się nauczy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 522 dni temu Posty: 5016 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 13:19
aaaa wlasnie mialam pisac o tym samym co Dorocia
jesli uczy sie dodatkowo juz jezyka to tym bardziej fajny pomysl.
No i standardowo bo wiadomo jak to dzieci dorzucilabym slodkosci jakies
but my smile still stays on.
Informacje: Dołączyła 291 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 14:06
Dorotea napisał/a:
martula napisał/a:
Kobiety poradźcie co kupić 6-letniej chrześnicy??
polecam zestawy do nauki języka angielskiego.
Widziałam takie zestawy tj. książeczka + płyta z piosenkami w jęz. agnielskim.
Przyjemne z pożytecznym
oooo dobry pomysl a gdzie takie cosik widzialas na allegro?Jak to sie nazywa znaczy sie pod jakim haslem szukac?To moze i ja cos takiego kupie dla naszej chrzenicy
Informacje: Dołączyła 291 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-17, 00:27
Dorotea napisał/a:
widziałam w sklepie (EMPIK), bo na allegro jeszcze nigdy nic nie kupiłam.hm......może dziewczyny bardziej pomogą
a jak to sie nazywalo?No bo moglabym zamowic tutaj na necie a adres odbiorczy podac tam w pl tylko wolalabym kupowac cos nowego ze sklepu znaczy sie niz od kogos cos uzywanego
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 195 dni temu Posty: 41 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Wysłany: 2008-05-14, 17:53
ta dla młodszych polega na losowaniu literek i układaniu na wydrukowanych słowach, ta dla starszych jest trudniejsza bo trzeba już znać literki i samodzielnie układać słowa, przy czym jak sie pogra w tę dla młodszych to potem chętniej dziecko przechodzi na tę trudniejszą, chociaż mój synek lubi wracać do tej łatwiejszej wersji, i mamy w sumie dwie gry, w te dla starszych dziecko już musi kombinować, zresztą mi też czasem mózg paruje
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 45 dni temu Posty: 401
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-10, 20:50
ja nigdy nie jeestem za słodyczami, wiem ze wiele osób da słodycze wiec ja już nie dokładam kolejnej dawki cukru. Jestem za ksiązeczkami , dla maluchów takie z materiału dla tych wiekszych papierowe.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 130 dni temu Posty: 162 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-10-10, 22:49
kupilam dla jeszcze nie narodzonego malucha klolezanki -kubusia puchatka, to jest maskotka na pilota dla mamy, ma wbudowane melodyjki relaksacyjne i kolorowe swiatelka i jest wlasnie dla noworodkow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum