Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 22:47
Roszpunka, lyzeczka moze i ladna ale nie dalabym 85 zeta za lyzeczke
Kurcze nie moge sobie przypomniec co Nikola dostala na chrzciny???? Po za albumem do ktorego powkladalam fotki ( i kasa)to chyba nic takiego wartosciowego bo normalnie nie pamietam
[ Dodano: 2008-02-07, 22:49 ]
Magdaru napisał/a:
Roszpunka, jeżeli to dziewczynka, to można jakieś kolczyki maluśkie często uszka się przekłuwa takim małym laleczkom albo jakiś łańcuszek z medalikiem, przyda się do komunii
O prosze nie KOLCZYKI to na komunie! dopiero i nie wczesniej!
[ Dodano: 2008-02-07, 22:50 ]
ps. kolczyki ktore ja dostalam na komunie do tej pory mam i zegarek mi sie rozwalil ale kolczyki jeszcze mama
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 09:10
Ninka napisał/a:
O prosze nie KOLCZYKI to na komunie! dopiero i nie wczesniej!
a niby dlaczego przecież masa ludzi kupuje na chrzciny maluśkie kolczyki
mój Mateusz, z tego co pamiętam, dostał w większości pieniążki, ale też taki superowy kombinezon na zimę Roszpunka masz jeszcze troche czasu, to na pewno coś wymyślisz
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 367 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-08, 09:10
Ja dałam córce przyjaciół baśnie braci Grimm.
Teraz męczy ich codzinnie i muszą jej czytać te baśnie przed snem (na piedestale jest bajka o wilku i koźlątkach-częstotliwość czytania bajki w ciągu dnia-5-8 razy)
Już im to bokiem wychodzi hihi
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 13:53
Roszpunka, album dla rodzicow a teraz cos dla dziecka
Co do kolczykow!To ja jestem zdania zeby NIE PRZEKUWAC USZU MALYM DZIEWCZYNKOM Najwczesniej wlasnie na komunie!Wtedy dziecko jest swiadome co to jest i po co!
Dlaczego tak mysle .....
Bo bylam swiadkiem jak w 1 kl kolega pociagnal kolezanke za golf ( sweter) i tak dziwnie szarpnal ze kolczyk zaplatal jej sie w sweterek malo brakowalo zeby nie rozerwal jej ucha dobrze ze nauczycielka byla i to widziala!
Dlatego jestem wieeeelka przeciwniczka kolczykow dla maluszkow!
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 13:58
Ninka napisał/a:
Co do kolczykow!To ja jestem zdania zeby NIE PRZEKUWAC USZU MALYM DZIEWCZYNKOM Najwczesniej wlasnie na komunie!Wtedy dziecko jest swiadome co to jest i po co!
ale ludzie zawsze przekłuwali uszy dzieciom i będą to robić dalej już kilkumiesięczne maluchy mają kolczyki nie wiem po co im, ale co zrobisz rodzicom ? to ich decyzja i Twoje zdanie, że lepiej nie przekłuwać raczej nikogo nie przekona ja bym też takiemu małemu dziecku uszu nie przekłuwała, ale większośc to robi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 335 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-08, 14:03
w wakacje widziałam babke z maleńka dziedzynką w wózeczku. mała jeszcze sama nie siedziała a już miała uszka przebite. jej mama i babcia szukały kolczyków jakichś ładnych, wiszących(!) i jak sie okazało na prezent dla małej na roczek. o zgrozo! przyjaciele którzy prowadzą ten sklep jak to usłyszeli to zaczeli mówić tej babce że nie można rocznemu dziecku zakładać długich wiszących kolczyków. obie panie strasznie się obraziły i wyszły ze sklepu.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 451 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-13, 16:39
kurcze ten album Roszpunko, który wynalazłaś jest świetny, chyba tez taki kupie o ile moja siostra nie kupi sobie wczesniej czegos podobnego bo cos wspominała, a najlepiej powiem jej żeby nie kupowała bo ja chce coś fajnego znaleźć no ja na świeta będę chrzestną więc tez muszę przemyśleć co kupić malutkiej Roszpunko ty na 100 % kupujesz ten albumik ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum