to prawda że okulary mogą być najdroższe ze wszystkich dodatków. moje kosztowały akurat ok 300 zł. a jedną z najdroższych rzeczy jakie w tej chwili posiadam to napewno moja torebka... dałam za nią 250 zł
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-12, 17:57
no to ja teraz też okulary,tylko że u mnie z konieczności bo ślepa bez nich byłam,fakt wybrałam drogie oprawki(ale nie najdroższe),ale same szkła też sporo kosztowały.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-30, 15:16
ja miałam okulary słoneczne D&G które kupiłam w najdroższym butiku w Atenach za 1000 euro. tak je kochałam, że się o nie strasznie bałam, i rzadko nosiłam ( bo ja zawsze coś zgubię, zapomnę ). niestety, nie nacieszyłam się nimi długo , posiały się w trakcie przeprowadzki. do tej pory nie umiem ich odżałować, wydałam na nie pól ciężko zarobionej pensji. ech
Ja ostatnio kupiłam sobie buty Nike za ponad 300 zl. Komórka za 1000 zł (było warto) i cały czas używam drogich perfum A i dostałam od męża goset w komplecie ze stringami za 200 zł, ale byłam zła, bo nie było warto dawac tyle za niego no i widziałąm sto razy ładniejsze i tansze
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 447 dni temu Posty: 615
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-23, 19:12
Alisekai w Mango kupiłam już 3 lata temu, ale nadal go noszę. Jest długi do kolan więc zawsze mi ciepło. Najważniejsze że jak siadam gdzieś na dworze to nie "gołym" tyłkiem tylko zawsze jest ten płaszczyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum