Informacje: Dołączyła 324 dni temu Posty: 107 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Sabina
Wysłany: 2008-08-07, 13:24
Każdy kupuje to za ile Go stać... I jeśli ktoś krytykuje osobę która ma pieniądze i kupuje sobie drogie ciuchy to jest zwykła zazdrość jak ma niech sobie kupuje...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-07, 13:39
Sabina napisał/a:
. I jeśli ktoś krytykuje osobę która ma pieniądze i kupuje sobie drogie ciuchy to jest zwykła zazdrość
i powiedziala co wiedziala ,
nikt tu nikogo nie krytykowala,tylko dziewczyny wyrazaly swoje zdanie
mi tez byloby szkoda wydac 790zl na okulary,ale jak komus sie podobaja i go stac to niech nawet za 200zl sobie kupi
Wysłany: 2008-08-07, 13:44
Sabina napisał/a:
I jeśli ktoś krytykuje osobę która ma pieniądze i kupuje sobie drogie ciuchy to jest zwykła zazdrość
ok, powiedzmy tak
zazdroszczę, że ktoś ma kasę, to oczywiste
ale nie jestem ułomna żeby zazdroscić aż tak, żeby krytykować tak jak to robiłam
Dla mnie jak ktoś ma dużo kasy i przepieprza 800zł na okulary (Sabina, uwaga, to prawie pensja górnika... ) to jest niepoważny
to takie "nowobogackie" zachowanie, na bogato, a co!
bez sensu
Po kiego mi okulary za 800zł?
ja mam okulary ze sklepu "wszystko po 5zł" i nie narzekam, nie czaiłam się na nie z odkladanymi drobniakami, tylko akurat przechodziłam, słońce swieciło i kupiłam
I jestem zadowolona
Wsio
[ Dodano: 2008-08-07, 14:44 ]
Sabina napisał/a:
Zapewne gdyby było Ją stać to by sobie kupiła na 100 %... głupie wasze gadanie
Wysłany: 2008-08-07, 13:46
Masz peszka ale nie żyje z pensji górnika ale nie chodzi tu tylko o mnie... Jak kogo stac niech sobie kupi... dłuzej wytrzymią i są "zdrowsze". Jak to mówią: Tanie rzeczy są dla bogatych...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 13:48
Sabina napisał/a:
Masz peszka ale nie żyje z pensji górnika
a kto tak powiedział? boże dziewczyno, najpierw przeczytaj kilka razy sobie post na który masz zamiar odpowiedzieć, potem zastanów się czy na prawdę jest sens, potem zastanów sie jeszcze kilka razy, potem napisz i przed naciśnięciem 'wyślij' przeczytaj jeszcze raz...
Sabina napisał/a:
dłuzej wytrzymią i są "zdrowsze"
yhm a co np wytrzymują? noszenie na nosie? faktycznie ryzyko zniszczenia olbrzymie...
Wysłany: 2008-08-07, 13:51
Nie wymawiaj się jak nawet takich okularów nie widziałas!! Zapytaj dobrego okuliste co on na ten temat myśli... Widać że nie znasz się na tym... Nie chce mi sie jak małemu dziecku tłumaczyć...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 18:35
Dziewczyny, nie usuwam tego offtopu ale ostrzegam, to jest temat o najdrozszych rzeczach jakie kupujemy wiec musiscie byc przygotowane na to jakie ceny tu padna nawet za banalne okulary (moje kosztowaly 20 zl tak to te z avatarka )
Takie chyba bylo zalozenie tego tematu? Po co ciagnac dyskusje? Ktos sie wypowiada, kupil za tyle i tyle to albo chce o czyms porozmawiac albo przeczytam i ide dalej.
Prosze nie offtopujcie na forum, bo dostac ostrzezenie tez chyba nie jest milo?
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-07, 18:37
okulary przeciwsłoneczne kupiłam za trochę ponad 100 zł u optyka. mają filtry i sa dobre pod tym względem, że nosze soczewki i szybko mi wysychają oczy. te okularki chornią oczęta. droższe niż 5 zł, ale mają wadę- szybko się obluzowały śrubki
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-08, 23:02
Sabina napisał/a:
dłuzej wytrzymią i są "zdrowsze".
a gów.... prawda. w tym przypadku płaci się tylko za marke. fakt faktem że za dobre okulary (pełna ochrona przed promieniami i polaryzacja) trzeba trochę zapłacić, ale są to granice 100-250zł
niki, ja też mam takie okulary. na początku żal mi było prawie 200zł ale po "specjalnej" obniżce dałam się skusić. i powiem że warto było
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum