Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 200 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-16, 16:29
sukienka na studniówke - 690 zł założona tylko 1 raz!
kozaczki na zime - 500 zł
kurde, a tak to chyba nie szastam tak kasą, bo reszta rzeczy jest w rozsądnych cenach
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 171 dni temu Posty: 2100 Skąd: sprzed kompka:)
Profil: Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-06-07, 17:25
Ostatnio to adidasy za zaledwie 190zł. Pewnie wczesniej cos drozej, ale nawet nie pamietam ile za jakas kiecke zaplacilam. Nie lubie drogich rzeczy. Ostatnio juz w ogole jestem oszczedna co do ciuchow:)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 130 dni temu Posty: 27 Skąd: made in London :p
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 178
Stan: zaręczona :D
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-10, 12:03
Najdrozsze co kupilam a raczej misio kupil to addidasy za 350 zl aaaa jak bym wiedziala ze tyle kosztuja to bym nawet nie przymierzała, wykiwal mnie i tyle ;p
no a druga najdrozsza rzecz to bedzie moja suknia slubna 3000 ale to moi rodzice z kolei placa ;p taki malutki prezent jak to stwierdzil tatus
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 223 dni temu Posty: 28 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-06-10, 15:40
Najdroższa była kurtka sportowa za 400zł, ale za to służy mi już 6 lat. Zresztą nadal jest w nie najgorszym stanie. Poza nią większość rzeczy mam tanich.
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 284 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-06-27, 12:56
U mnie najdroższa była sukienka na studniówke ( 700 zł), ale była tka jaką sobie wymarzyłam, piękna, ze zwiewnego materiału, baardzo kobieca, taka za kolanko, no niestety założyłam ją tylko raz... ale może na jakieś wesele się przyda...
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 284 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-07-01, 16:56
Wstawie foteczki, wstawie, tylko musze czas znależć bo w pracy siedze całymi dniami a po pracy mam jazdy... ale jak będę trochę wolniejsza to cos wrzucę. Muszę sama zrobic fotki bo ze stronki nie da się zapisać na kompie
[ Dodano: 2008-07-01, 17:09 ]
Dobra, znalazłam stronke, na której jest sukienka tego samego projektanta, bardzo podobna do mojej, z tym, że moja ten element przy talii miała w troszkę inny sposób pomarszczony, a na biuście była bez marszczeń no i była turkusowa
Opis zdjecia: Sukieneczka studniówkowa
Plik ściągnięto 3 raz(y) 69,06 KB
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Informacje: Dołączyła 75 dni temu Posty: 940 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-08-06, 19:19
Ja o ile dobrze pamiętam to płaszczyk na zimę kupiłam za 590 zł, no i przechodziłam w nim co najmniej 5 lat, dość długo, już potem chyba z mody wyszedł ale cóż...musiał się zamortyzować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum