Jewel, dobrze Ci się w nich chodziło? ja bym się w nich czuła pewnie jak na szczudłach miałam kiedyś buty na koturnie co miały 8cm wysokości...ale Twoje przebiły wszystkie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-05-08, 06:47
Kiedyś powiedziałabym, że tak ale dzisiaj powiem że nie. Były strasznie ciężkie- ważyły 3,5 kilo jeden. Miałam słoniowaty chód i jak szłam po szkole to wszyscy wiedzieli że to ja.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-08, 10:02
z tego co pamietam, to sukieneczka biala, krociutka na wesele brata, sliczna za 230 zl.
buty za 200, perfumy mala buteleczka 125zl. a reszty co kupuje tu to nie wymienie bo przeliczajac na pl to np. zwykle buty na obcasie 400zl, kozuszek ponad 400zl. wiec nie ma sensu bo wszystko drogie jak ...
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie mam nic drogiego Najwiecej daje chyba na jeansy, ale rzadko je kupuje.
Nie stac mnie jeszcze na takie drogocenne zakupy Miesiecznie mam tylko 350 zl na utrzymanie, co przy dzisiejszych cenach zywnosci i przychodzacych rachunkach rozchodzi sie za szybko
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-08, 13:15
Moja najdroższa rzecz to były buty adidasa za około 500 zł, babcia mi je kupiła kiedyś i po miesiącu już chłopcy wrzucili mnie do wody i się rozwaliły trochę
A teraz odkąd sama na siebie zarabiam to wole wyjechać na jakąś fajną wycieczkę a ciuchy kupuję niedrogo.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-08, 20:35
Jewel, muszę stwierdzić, że te Twoje buty okropne ale wiem, że takie były kiedyś modne i w takich się chodziło mniej więcej...
A mój najdroższy zakup...to chyba płaszczyk za 250 zł taki wiosenny - nie lubię drogich ciuchów bo zawsze sobie myślę, że za jeden taki ciuch mogłabym mieć np 4 inne, tańsze
nie lubie wydawac za duzo na ciuchy ( wiem dziwna jestem)
Calineczka ja mam to samo az mi z tym zle, poprostu szkoda mi wydawac siano na ciuchy a chcalabym miec wszystko co mi sie spodoba... jaki z tego moral? mam za malo sianka
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-08, 22:11
płaszczyk jesienno- zimowy za dwie stówki, więcej rzeczy nie pamiętam. raczej się mieszczę do 100 zł jeśli chodzi o ciuchy, buty do 150 ( i to z zalem wyjmuje kase z portfela choć wiem, że są czesto trwalsze)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum