Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-05, 16:12
hehe
A jutro mam żółta fasolkę z bułeczka moja mama sie śmieje ze w lato jestem tania w utrzymaniu bo wcinam głownie gotowane warzywa
Mój miś ma od dawna chrapke na pieczone żeberka w sosiku barbeque,dzisiaj zobaczylam w sawi piekne chude żeberka za 7,90 to mu zrobie a co
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-07, 12:18
A ja dzisiaj mojemu misiowi robię niespodzianke i przyżądzam mu pieczone żeberka w sosiku barbeque do tego pieczone cwiartki mlodych ziemniaczków i lodowato zimne piwko .
Dziewczynki jeśli wasz facet lubi tego typu potrawy to kupcie przyprawę z Kamisa do żeberek i przyżądźcie je wedlug przepisu na opakowaniu efekt murowany!
Hmmm... mój lubi - zwłaszcza piwko
chyba spróbuję to zrobić, a u mnie dziś był grillek:) i pewnie przybyło mi z 1.5 kilo przez to objadanko:)
szczególnie uwielbiamy karkówkę z grilla i skrzydełka w zalewie miodowej na ostro.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-07, 22:53
Ja dzisiaj jadłam schabowego ale byłam stęskniona za takim domowym jedzonkiem a jutro znowu na wyjeździe, więc znowu z obiadu normalnego nic nie będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum