Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-25, 15:02
mmm,wszamalam piersc z kuraka z ziemniaczkami i buraczkami,a teraz zajadam sie popcornem
jeszcze musze wymyslic cos dla L
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-29, 12:35
dzisiaj kotlety, ziemniaki i ogórek. no i zaczęłam przygotowania na jutrzejszy obiad- zapiekanka ziemniaczana z miesem mielonym i warzywami, czyli podsmazyłam mieso, bo na to nie ma czasu po pracy
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-06-29, 15:39
u mnie typowy obiad niedzielny najpierw rosołek z lanymi kluseczkami a potem kurczaczek, kluseczki białe tzw. śląskie i surówka z wszystkiego co było w domu:-)
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-06-30, 09:02
Jest różnica prawidłowo śląskie to kluseczki robione tylko i wyłącznie z gotowanych ziemniaków są wtedy bialutkie i nie mają takiej postrzępionej skórki. Ciemne kluski robione są z ziemniaków surowych i gotowanych takie u nas nazywają się trzyte kluski (tarte kluski) i są takie ciemnawe i jakby postrzepione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum