Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-08, 14:42
madzia napisał/a:
... gdy próbujesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyi mogą pęknąć a Ty umarłbyś/umarłabyś?
ej nie wiedziałam
Cytat:
... 23% wszystkich uszkodzeń kopiarek powodowanych jest przez ludzi, którzy na nie siadają aby skopiować swój tyłek?
Hahaha ja z kolezankami skanowalam sobie inne czesci ciala
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-19, 08:44
madzia napisał/a:
... w swoim życiu, w czasie snu zjadasz około 70 insektów i 10 pająków?
łooooooooo matko Madziu
Ja teraz nie zasnę w nocy!
Może dlatego czasami rano nie jestem wogóle głodna
[ Dodano: 2007-11-19, 08:49 ]
Ile musieliby zapłacić Chińczycy aby kupić Polskę
Źródło: found on Internet
28.05.2007
Ile swojego PKB musieliby przeznaczyć Chińczycy aby kupić Polskę? Biorąc bardzo rozsądny wskaźnik C/Z = 10 przy polskim PKB na poziomie 400mld USD to 4bln USD.
Do tego trzeba policzyć wartość gruntów, złóż (drewno, gaz, uran, miedz, węgiel) ~1bln USD, nieruchomości: kilka milionów mieszkań i domów o przeciętnej wartości jakieś 100tys USD każdy - to daje niecały 1bln USD, rezerwy kapitałowe i złoto minus zadłużenie to jakieś 100mld USD. Ciężko wycenić Know How i uprawnienia eksportowe(UE) w szacunek nie wliczam obywateli. razem jakieś 6-10bln USD (zależnie od wyceny możliwości rozwoju).
To jest od 2,5 do 4 krotności rocznego Chińskiego PKB.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Anonimowy Włoch nabył w piątek na drodze internetowej aukcji za 3,8 mln dolarów niewielką miejscowość w amerykańskim stanie Teksas.
dalej »
Miasteczko Albert w Teksasie, leżące niespełna 100 kilometrów na północ od San Antonio - drugiego największego miasta stanu - liczy zaledwie czterech stałych mieszkańców. Na pięciu hektarach, w cieniu 500-letnich dębów stoi zabytkowa szkoła, do której uczęszczał w młodości amerykański prezydent Lyndon Johnson, bar, ponad 100-letni dansing, duży pawilon ogrodowy, szopa oraz dom. Wszystko to pośród bezmiaru łąk, urozmaiconych leszczyną.
Albert został założony w 1877 r. przez niemieckich osadników i był w przeszłości popularnym przystankiem na drodze dyliżansów.
Strona internetowa teksańskiej miejscowości zachwala ją jako idealne miejsce do organizacji imprez plenerowych: pikników, festiwali, wesel i koncertów.
Dotychczas miasteczko było w posiadaniu agenta nieruchomości Bobby'ego Cave'a. Choć właściciel jest zadowolony z wyniku aukcji w internetowym portalu eBay, obawia się, że do transakcji może nie dojść. Jak twierdzi, nie ma sposobu wyegzekwowania należnej kwoty w przypadku, gdyby zwycięzca aukcji okazał się jedynie żartownisiem, a nie poważnym nabywcą.
Jednak w razie problemów - uważa Cave - bez trudu znajdzie innych nabywców, ponieważ zainteresowanie posiadaniem na własność miasteczka jest ogromne.
Ceną wywoławczą zakończonej w piątek aukcji było 190 tys. dol., jednak ustalono również cenę minimalną w wysokości 2,5 mln dol. Od rozpoczęcia aukcji 24 października 58 osób złożyło w sumie 119 ofert.
Jak podaje agencja Associated Press, pierwszym miasteczkiem wystawionym na internetowej aukcji było w 2002 r. Bridgeville w północnej Kalifornii.
Zródło: o2.pl
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 19:25
Ja rozumiem ze wszyscy rodzice kochaja swoje dzieci ja nawet jestem gotowa zrozumiec ze gwiazdy kochaja je bardziej niz normalni ludzie i dlatego wydziwiaja im imiona bo chca zeby i inni te dzieci zapamietali i pokochali...no ale sa granice
oto np wyraz miłości Toma Cruise'a i Katie Holmes do swej córki - Suri jej kupa odlana w brązie i wystawiona na licytację swoja drogą CZYM ONI JA KARMIĄ hahahai ciekawe za ile by moja poszła potrafie wieksza zrobic mam nadzieje ze zadna nie jadła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum