Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-05, 22:41
mylic sie to rzecz ludzka ja sie rzadko myle tylko jesli chodzi o gady no i w przypadku innych zwierzakow tez sie troszkę wie ale np z matematyki to rzadko cos dobrze robie hahahaha, i z genetyki.... i ...sporo by sie tego znalazło
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-06, 14:48
Kangurki albinoski cudo
Ja osobiście widziałam kreta albinosa.Mój tata złapał go na działce.Wyglądał prześmiesznie.
Widziałam też kiedyś program w telewizji o białym słoniu.Jest skarbem narodowym jakiegoś państwa afrykańskiego.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-12-09, 10:03
Lew cudo wogóle wszystkie zwierzaki super
Ale najbardziej urzekł mnie ten przesłodziutki jerz miałam kiedyś takiego rezydenta przez dwa tygodnie w mieszkaniu (tyle że zwykłego) prześmiesznie to buszuje w nocy po pokoju słyszać takie fajne tupanie tup tuptup tup i do tego śmieszne dzwięki jak niucha i chrząka przesłodkie zwierzaki
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 08:26
teraz coraz pospolitrze sa w sklepach zoologicznych jerze białobrzuche i długołuche i sobie mozna takiego hodowac w domciu naszych nie mozna bo mozna kolegium dostac to zapłaty
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 242 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-06, 09:38
no powiem szczerze że facet ma trochę racji bo naprawdę wiek w którym ludzie się usamodzielniali baardzo się przesunął, i też dużo osób faktycznie nawet w wieku 25 czy prawie 30 lat zachowują się jak dzieci które jeżeli nie są w centrum uwagi to trzeba strzelić focha , pogniewać sie i pokrzyczeć.... zmiana priorytetów w życiu zmieniła całkiem model który był np 20 lat temu...
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum