Wysłany: 2007-07-02, 10:55 Chłopczyk czy dziewczynka?
Dziewczyny - te które jeszcze nie są mamusiami - jak myślicie o dzieciątku, to wolałybyście chłopaka czy dziewczynkę?
Mamuśki - a Wy macie córeczkę czy synka?
Ja się narazie o siebie trochę martwię, bo nie wyobrażam sobie nie mieć córeczki. Na każdym kroku rozglądam się za ubrankami dla dziewuszki, za kokardkami, spinkami itd. I w ogóle jak tak sobie pomyślę - to córcia to będzie spełnienie moich marzeń Może dlatego, że z ziostrą jesteśmy dwie i tak nam z tym dobrze Nigdy nie brakowało nam brata, a i kontakt z mamą rewelacyjny, jednak co baby to baby
Jednak mam nadzieję, że będzie tak jak to wszystkie mamy mówią - że jak pojawi się ciąża, to najważniejsze będzie, aby dziecko było zdrowe, silne, a płeć będzie bez znaczenia.
Mamuśki - podzielcie się doświadczeniem. Jak to u Was było?
Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-02, 14:58
Madzia81 napisał/a:
i nie było rzczarowania, gdy wyszedł chłopak?
pewnie, że nie było jak się dzidzia urodzi to jest taka ogromna radość, ze nie ma mowy o rozczarowaniu, czy mysleniu "a szkoda, ze to nie dziewczynka" no i na odwrót ale to chyba normalne, że kobiety chcą mieć córeczkę a faceci syna
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 580 dni temu Posty: 2279 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-02, 16:48
tez bym chciala córeczke. ogladam ciuszki dla malutkich kobietek i sa przeslodkie. i zawsze sobie mysle jak to bedzie jak bedzie chodzic w za duzych butach mamy i bedzie sie z mama malowac. jasne ze jak przyjdzie co do czego to plec dziecka bedzie obojetna, ale na razie marzy mi sie corcia, chociaz pewnie bedzie oczkiem w glowie taty, a ja pojde w odstawke
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
ale to chyba normalne, że kobiety chcą mieć córeczkę a faceci syna
no, małż marzy o synku, ale córcię też chce mieć, taką swoją drugą księżniczkę
chłopaka to bym też chciała, żeby tata się cieszył. w domu same baby, wiem, że on marzy o wnuku
niki napisał/a:
i zawsze sobie mysle jak to bedzie jak bedzie chodzic w za duzych butach mamy i bedzie sie z mama malowac.
no właśnie. o tym myśli chyba każda kobieta
niedawno rozmawiałam ze znajomą, która ma dwóch chłopaków. opowiadała o wycieczce klasowej, na której była ze swoimi dziećmi klasowymi i mówiła jak to malowała dziewczynki na dyskotekę i jak jej wtedy tak żal się zrobiło, że nie ma swojej córci, którą mogłaby malować, stroić itd. kocha ona tych swoich chłopaków bardzo mocno, ale gdzieś tam na dnie serca taka malutka tęsknota za dziewczynką została jednak...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-02, 22:07
Ja chciałam dziewczynke sukieneczki kokardki do wlosow itd.W 6 miesiacu juz wiedzialam, ze chlopak, ale sorki za brak skromnosci sliczny jak dziewczynka. Jestem dumna, choc z chlopcami jest ciezej niz z dziewczynkami-przewaznie.Daje mi szkole prawie jak dwie coreczki bym miala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum