Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-20, 11:19
Elodi, a moj powiedzial ze jak bym miala miec z nim synka to bedzie go na silownie od malego bral 0.o massakra... 2 wielkoludy w domu chyba na 2 etaty bede pracowala.... bo nie zdolam ich wyzywic
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-20, 11:23
Elodi, no ja wiem juz mam obstawe ale tylko jedno osbowa a pozniej to oo jejcia... baardzo mozliwe ze tak sie stanie... kurde ciekawe jak to bedzie beda mowic ze z syna sobie obstawe robie ...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 221 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-20, 18:15
Obstawa z syna hehe, to też potrzebne, w końcu syn też może bronić swojej mamusi:) ja nie będę orginalna mówiac że tez bym chciała pierwszego chłopczyka:) ehh...
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5611 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-22, 20:47
Madzia81 napisał/a:
to ja należę do tych nielicznych - teraz marzę o córeczce drugie w zasadzie obojętne. ale pierwszą bardzo bym chciała dziewczynkę.
witaj w klubie nielicznych
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-22, 23:26
Ja wychodzę z założenia, ze obojętnie , byle było zdrowe. w ciągu 2 lat myśle ze juz bedzie na świecie potomek ogolnie to chcemy mieć 3 dzieci, wiec fajnie by było jakby było "mieszane" towarzystwo
[ Dodano: 2008-08-23, 00:29 ]
a w ogole to można to podobno regulować, plemniki żenskie zyja dłużej a meskie krocej, wiec np jak chce sie dziewczynkę to trzeba iles tam przed dniami płodnymi a jak chłopca to w dni płodne... nigdy sie w to nie zagłębiałam, ale podobno to możliwe
Informacje: Dołączyła 235 dni temu Posty: 2505 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-23, 13:24
Madzia81 napisał/a:
to ja należę do tych nielicznych - teraz marzę o córeczce
no to ja chyba razem z otba do tych nielicznych naleze...
pierwsza chcialabym miec coreczke.. chcialabym zeby drugie dziecko bylo jednka chlopczykiem.. ale nigdy nic nie wiadmo... i tak bede kochac swoje dzieci i to bardzo mocno bez wzgledu na plec..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-03, 14:03
mnie się marzy synek zawsze chciałam chłopczyka, ale mój Misiek marzy o córeczce:-) kiedyś też mysłałam, że chcę dwójkę dzieci, ale teraz sama nie wiem:-) zobaczymy co czas przyniesie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum