Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-19, 14:21
asia21_87 napisał/a:
nie,
pierwsza dziewczynak, drugi synek
aha,no to tak jak u mnie,tyle ze moj luby chce odwrotnie
najpierw syn,a pozniej cora
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-20, 10:57
Jasne ze kazda dziewczynka chce miec starszego bracisza Ale ja powiem tak, ze bez wzgledu na plec i tak bede kochala malenstwo, bo najwazniejsze zeby zdrowe bylo Przeciez jak za pierwszym razem bedzie dziewczynka to mozna sie pozniej o chlopaka do pary starac i vice versa
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-20, 11:00
ja zawsze marzylam o tym by miec starszego brata... takiego ktory mnie by bronil i by nie pozwolil zeby mi sie jakas krzywda stala... moze jak bym miala takiego brata to bym nie musiala tyle zlego przejsc w zyciu ... ale pomijajac to wole najpierw chlopca miec a potem dziewczynke i zeby byla roznica miedzy nimi 5 lat bo jak corka skonczy 13 lat wejdzie w ten okres dojzewania chlopaki itp to moj synek jej bedzie bronil
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-20, 11:07
Elodi napisał/a:
Chyba jakiś standard to jest, że najpierw chłopczyk, który będzie ochorną dla córeczki
nie koniecznie
ja wcale w ta ochrone nie wierze,bo mam 3 lata starszego brata i czasem bylo tak,ze to ja sie o niego martwilam,a nie on o mnie
roznie to bywa,ja tam wole pierwsza core,ale jesli pierwszy trafi sie nam malutki pisiorek to tez bedziemy go kochac najbardziej na swiecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum