Madzia...jakby to powiedzieć...hmmmm....robicie Offa
a ja się tak zastanawiam....zawsze marzyłam i marzę o córeczce...ale w swojej klasie mam 20 chłopaków, 12 dziewczynek i to chłopców lubię bardziej tacy fajniejsi jacyś i jak cofnę się pamięcią wstecz - zawsze miałam swojego pupilka - chłopca właśnie może to jakiś znak
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1559 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2007-11-17, 09:03
a ja od początku chciałam chłopca, a mój R. dziewczynkę i jednak wyszło na moje szczerze mówiąc nie chcieliśmy znać płci dziecka wcześniej, ale na USG lekarz sie wygadał... ale za to R. wybierał imię
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 37,17 KB
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Mam 2 córeczki i nigdy nie chciałam chłopca.Myślę ze kazda (no moze prawie) osoba która mówi głosno ze obojetnie co by było zdrowe,nie jest do końca szczera.Zawsze myslimy sobie po cichu o czym marzymy.Pewnie ze kochać sie bedzie bez wzgędu na płec.Ja nie wiem czemu zawsze wiedziałam że będę miała dziewczynki
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-18, 11:34
tuptunio, sliczny maluszek
ja marze o dziewczynce pierwszej, Lukasz chce synka
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-18, 16:57
tuptunio, sliczny chlopczyk
ja powiem tak mi jest to obojetne i rowniez jak tuptunio nie chce wiedziec co bedzie
ale cos mi mowi ze pierwszy bedzie chlopiec chociaz wszystko sie moze zdarzyc
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-19, 15:11
asia21_87 napisał/a:
a ja bym chciała dziewczynkę i chłopczyka
ale tak za jednym rzutem?
ja tez chce parke,ale pierwsza dziewuszke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum