Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-13, 23:07
mamusia22, faktycznie sliczny ten Twoj maluszek
A co do tematu... Ja rowniez nie wyobrazam sobie nie miec dziewczynki, ale chlopaka tez bym chciala miec. Ale jednak gorzej by mi bylo gdybym nie miala dziewczynki, dlatego zawsze mowie, ze bede do skutku probowala tyle, ze ile mozna probowac... max 3 razy, ale jak pozniej 3 chlopakow wyjdzie to masakra w domu ... \
Najbardzije to bym chciala miec najpierw chlopaka, a pozniej dziewczynke mam nadzieje ze sie poszczesci
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 418 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-15, 00:08
Ja chcę mieć tylko jednego bobaska i co wyjdzie to trudno, ale marzy mi się chłopczyk chociaż z 2-giej strony jak będzie dziewczyna też będę szczęśliwa, taka mała barbie nie wyobrażam sobie mieć gromadki dzieci ale co do dzieci to nie śpieszy mi się
ja chciałam na początku dziewczynkę ale mam chłopca
rozczarowania nie było bo to pierworodny
dla mnie płeć jest bez znaczenia liczy się to żeby dzieciątko było zdrowe
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 324 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-15, 10:53
Kiedyś marzyłam o dziewczynce.
Imię wymyśliłam już wiele lat temu.
Teraz w moim wieku, kiedy szans na dziecko nie widać, płeć jest już mi obojętne-byle tylko było!!!!
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 324 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-16, 14:45
Magdaru napisał/a:
może wkrótce da się przekonać faceci muszą dojrzeć do takiej decyzji, albo go zaskocz i postaw przed faktem dokonanym
wiem, że on musi tego naprawdę chcieć. On chce mieć dziecko, tylko jeszcze nie teraz. Nie potrafiłabym go postawić przed "faktem dokonanym". Chcę, aby decyzja o dziecku była wspólna, przemyślana i abyśmy oboje tego chcieli.
Choć......................czas w moim wieku pracuje niestety na niekorzyść
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum