Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 122 dni temu Posty: 99 Skąd: stamtąd
Profil:
Wysłany: 2008-09-26, 14:18 Chłopak i jego mama
mój chłopak powiedział mi jak rozmawialiśmy o swoich rodzicach że boi się swojej matki... dziwne takie wyznanie jak na fecta w wieku 23lat
nie znam jego rodziców bo jak go odwiedziałam jego rodzice byli na wakacjach,jestesmy razem ponad rok i mieszkamy raczej daleko od siebie tylko studiujemy w jednym mieście i dlatego tak.
Wiem tzn podejrzewam, że jest jakaś władcza bo dosyć często do niego dzwoni,robi wywiad jak tam egzaminy kiedy przyjedzie itd
ale czy to normalne zeby się matki bać? wie o mnie ale może juz mnie nienawidzi? co byście z tym zrobiły?
to oznacza że właściciwe to on sobie ze mną chodzi bo tak ale na nic więcej nie mam co liczyć chyba że sie matka zdecyduje?
....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 122 dni temu Posty: 99 Skąd: stamtąd
Profil:
Wysłany: 2008-09-26, 14:27
może nie jest wcalke tak nie uwazam,może będzie okazji,sama sie do niego nie wproszę
ale ja sie nim bardziej marwtię a nie jego matką,śmiał się z mojego kolegi o którym wszysc mówią że jest strasznym maminsynkiem a sam z takiem tekstem wyskakuje,
więc się zastanawiam czy to jego matka nam zycie ułozy bo on tak jest przyzwyczajony że jego matka wszystko planuje czy sam na to wpadnie jednak..
moja (chyba) przyszla teściowka jest okropna! moj chlopak ma z nia przewalone! jest staroświecka i jak tam jezdzimy zawsze sie czepia ze mam za duzy dekolt czy cos... poza tym naprawde czasami traktuje go okropnie dla niej liczy sie tylko kasa i co ludzie powiedza...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-11-15, 00:12
Mirabelka__22, u mnie podobnie...
ogolnie bardzo lubie Mame tomka i mysle ze ona mnie tez zawsze jest bardzo mila i wlasciwie traktujemy sie jak kolezanki nawet kilka razy bylysmy na zakupach
gotujemy razem
fajnie jest
kiedys sie balam ze mnienie polubi
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 1484 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-11-15, 00:14
U mnie jest tak samo, bardzo dobrze nam sie uklada z mama Marcina, jest dla mnie bardzo mila, zawsze razem sobie fajnie pogadamy, posmiejemy sie, pozartujemy. Bardzo ja lubie
A u mnie to tak wyglada. Mama mojego wczesniejszego faceta byla super moze dlatego ze mlodsza i bardziej na czasie niz mama akualnego ale zawsze moglam sobie z nia pozartowac i pogadac. A mamusia mojego Wojtka jest jakas dziwna. widzimy sie jest tylko wymiana powitania (dzien dobry czy cos) i tyle. A spotykam sie z nim juz od pol roku praktycznie choc zadko u niego bywamy... Nie wiem kilka razy w sumie pogadalysmy ale tak oficjalnie a nie tak na luzie. Moze ma jakies ale co do roznicy wieku?? Ja prawie 19 Wojtus 25.. Moze dla niej jest za duza? Sama nie wiem.. Moze ja jej nie pasuje na synowa.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 158 dni temu Posty: 279
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-11-15, 18:51
a moja tesciowa zgroza najpierw było mi często przykro potem się przyzwyczaiłam ,ona juz taka jest niby tu obiadek ale zero usmiechu na twarzy ale ona taka jest w stosunku do wielu ludzi ,,,cóz watpie że sie zmieni ...
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 46 dni temu Posty: 955 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-11-15, 19:42
a moja fakt faktem EX-teściowa na początku mnie nie znosiła bo targana była smutkiem za byłą mojego chłopaka <koszmar to był bo teściówka nie ukrywała antypatii do mnie>,za to potem stałam się ukochaną synową a moj facet za wszystko dostawał opier*** od swojej mamuśki która zawsze natychmiast kazała mu mnie przepraszać za wszystko fajna była kobitka...no ale nam nie wyszło,rozstaliśmy się,czego ona nie mogła sobie wydarować
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum