oj uwielbiam go.... ciacho z niego pyszniutkie.. a łysy nie jest tak do końca... uwielbiam film " taniec zmysłów" wygląda w nim cudownie... a i w filmie "ona to on" oglądałyscie może dziewuszki??.. słodki facio niezłe ciałko i super tańczy...
[ Dodano: 2007-08-30, 17:42 ]
ja też mam kilka jego fotek..
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 23,22 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 27,57 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 351,75 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 40,03 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 17,11 KB
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
a to Kociaku znasz jeszcze jakieś gdzie gral głowną role??
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączył: 365 dni temu Posty: 4 Skąd: z 2 piętra
Profil:
Wysłany: 2007-09-08, 16:15
Channing Tatum wg mnie jest super przystojnym facetem, oglądałam go w filmie "Taniec zmysłów" - film bez rewelacyjnej fabuły ale to właśnie ten aktor sprawił, ze jednak bardzo fajnie się oglądało ten film. A WY co myślicie o tym filmie, pomijajac juz postać samego Channing'a?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum