Potrzebuję waszej pomocy. Kupiłam sobie sukienkę na poprawiny i nigdzie nie mogę znaleśc do niej butów. Tzn mam juz upatrzony model, ale nigdzie, poza allegro, nie mogę ich znaleść.
Proszę wszystkich o pomoc.
Nadmienię, że szukam bucików koloru srebrnego i najlepiej byłob, gdyby wyglądały one tak jak te na zdjęciu poniżej.
Opis zdjecia: Widziałam te butki w sklepie, ale inna mieszanka kolorów (tzn. śliwka i złoto), a mnie strasznie zalezy na srebrnych. Liczę na Was dziewczyny!!!
Plik ściągnięto 1 raz(y) 15,44 KB
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-02-06, 07:53, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-19, 15:36
Podobne niedawno kupiła sobie moja przyszła teściowa, ale to u nas, w Wałbrzychu na rynku, co Cię pewnie nie satysfakcjonuje... To, że nie znalazłaś to rozumiem, że byłaś w sklepach typu CCC czy Deichmann ? Bo jeśli nie, to pędem tam leć ( podobne buciki kupiłam właśnie w zeszłym roku w Deichmannie). Powodzenia w poszukiwaniach! A dlaczego nie chcesz się zdecydować na zakup z allegro? jak nie będą Ci pasowały, zawsze możesz je sprzedać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 219 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 09:15
madzia napisał/a:
madzia88, na te drewniaczki polowalam w tamte wakacje i jakos sie ich balam. czy one sa wygodne?
madziu to zalezy jak dla kogo ja jestem przyzwyczajona do szpilek wiec dla mnie sa wygodne te czerwone maja duza szpilke jakies 10-11cm
z tego co wiem drewniaki sa niewygodnymi bucikami a tu sa moje drewniaczki obcas jakies 8cm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum