_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7218 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-15, 21:39
malutka-iwona, nie nie tzn mi sie one wizualnie podobaja ale ogolnie moze i bym je kupila bo sa ladne ale znajac mnie bym ich nie nosila
w tym sensie to mnap[isalam
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Dziewczyny mam pytanie... jutro mam zamiar kupić buty na studniówkę no i zastanawiam się co myślicie o butach bez palców na taka okazję??? (dodam ze są srebrne i na wysokiej szpilce:P) do kiecy mi pasuja i w ogole...ale zastanawiam sie czy nie lepiej całe?? jak myslicie?
Włosy: blond
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-16, 17:31
Lolka000, mi sie bardzo podobaja takie butki. Ostatnio doradzilam siostrze takie butki na polowinki. Fajniusie.
Moze troche malo wygodne, ale jak sie przed studniowka troche do niech przyzwyczaisz to bedzie dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum