Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-16, 09:58
katti napisał/a:
Buty musza - jak dla mnie - byc wygodne i praktyczne
musze sie tego podejscia od ciebie nauczyc,bo ja zawsze patrze tylko na to czy mi sie podobaja czy nie,a pozniej laze w nich jak pokraka bo sa masakrycznie nie wygodne
a tu kilka takich "ozdobionych"
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 43,58 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 40,85 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 58,93 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 59,18 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 66,97 KB
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-16, 21:25
cerrata napisał/a:
wszystko wioska
no co ty potworku,nie znasz sie
wiem,ze wiocha ale przyznam sie wam,ze jeszcze jakies dwa lata temu tego typu buty strasznie mi sie podobaly
no i tak jak Asia napisla,ktos jednak takie nosi skoro takie robia
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-16, 21:33
zaneta1, fajne, tylko nie zapomnij mu zapłacić, chociaż symbolicznego grosza, albo "ojro", bo mówi się, że jak się nie zapłaci za buty ukochanej osobie, to po związku....
Wiesz...strzeżonego pan bób strzeże...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum