Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7218 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-08, 07:24
cerrata te czarne nawet fajne sa
ja nigdy ni e mam problemu z kozakami pasuja zawsze i w rozmiarze i w lydce ale moja siostra ma ten problem i znalazla na to sposob:
musisz zsunac kozak na dol i tak go zmarszczyc i zapiac a pozniej wciagac mozno na lydke i one sie pozniej rozciagna sprobuj moze sie uda
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 278 dni temu Posty: 3595 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-09, 07:55
Kupiłam sobie wczoraj buty.......
Bardzo mi sie podobają, ale....chyba pojadę je zaraz wymienić...
Przymierzałam te, albo zwykłe oficerki i jakoś te mi wpadły w oko, chociaż tamte były wygodniejsze....
I teraz jak je jeszcze raz przymierzyłam, to mam coraz więcej wątpliwości....
Osiołkowi w żłoby dano..............
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7218 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-09, 07:59
Kahela, bardzo fajne te butki, no ale wiadomo ze nie to co piekne jest najlepsze wazne zeby dobrze sie nosily wiec musisz zdecydowac czy zostaja czy na odrzut
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 278 dni temu Posty: 3595 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-09, 13:39
No...to wymieniłam....
I nie krzyczeć proszę...
Napiszę tak:
Te pierwsze podobały mi sie bardziej, ale te drugie są sto razy wygodniejsze i bardziej w moim stylu....
Kahela jeżeli są wygodne i w Twoim stylu to dobrze.. Ty masz sie w nich czuć dobrze i to najważniejsze....
a co do butków bardziej podobaja mi sie te pierwsze
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum