Mirabelka__22 moim zdaniem kozaki na obcasie wydłużają niskich..nie musi być szpila na ileś tam cm... ale jakiś obcasik "zgrabny".... zanim kupisz coś to przymierz kilka butków tych za kostke i kozaki i w czym sie bedziesz czuła lepiej to kup
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 232 dni temu Posty: 2925 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-06, 22:00
Mirabelka__22, moim zdaniem koniecznie długie, przed kolano, prawie do końca łydki...takie zawsze dobrze wyglądają, a takie do połowy łydki - skracają optycznie nogi...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 232 dni temu Posty: 2925 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-07, 09:14
Mirabelka__22, a bo każda z nas patrzy ze swojego punktu widzenia
Jak Ci się podobają i dobrze się w nich czujesz, to jest spoko!
Ja osobiście lubię buty-kozaczki długie do kolana...
Kiedyś nosiłam takie martensy do kolan - były cudowne i wygodne
Ostatnio mam takie jakby oficerki, ale też długie i niestety już ledwo zipią, więc czekają mnie zakupy...
No i oczywiście dylemat, bo buty które są teraz w sklepach nie podobają mi się absolutnie.
Szukam oficerek, ale żeby nie miały zbyt ostrego czubka...
Jak nie znajdę, to kupię sobie martensy, bo nie przekonam się do tych botków, albo kocio-westernowych butów
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-07, 12:43
ja mam odwrotny, sa za szerokie przewaznie, bo mam rozmiar 39, zimą praktycznie 40tkę biorę- daje sobie poprawkę na grubą skarpetuchę . a im wiekszy rozmiar, tym szersza cholewka-a ja mam raczej szczuple lydki.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum