WweronikaA a jak je przymierzałaś w sklepie to co miałaś ubrane?
musisz podpaczyć u innych dziewczyn jakie mają spodnie do takich butków..
ja czasem widze to mają spodnie takie bardzo obcisłe i wsadzone do środka...
ale takie coś mi sie nie specjalnie podoba
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
No własnie mi tez sie nie podoba a mialam spodnie ale nie takie waskie tylko takie rozszerzane troszke dolem i nawet nie zle wygladalo wiec pewnie w takich bede chodzic bo takie wsadzone w buty to nie bardzo chociaz do kozakow wysokich to owszem:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 93 dni temu Posty: 46
Profil: Imię: na literkę M :)
Wzrost: 170
Włosy: Brąz
Stan: Wolna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-10-05, 11:18
WweronikaA na pewno będą się świetnie do takich butków prezentować spodnie rurki ja mam podobne buciki i noszę je właśnie włożone do środka i uważam, że to wygląda świetnie i m.in tego typu spodnie są właśnie do takich butków.
_________________ ,,Nie zapomnij o tym, że każdy nowy dzień jest Ci dany po to abyś był szczęśliwy"
no to fajnie ze komuś sie podobaja:) moze sie przekonam do rurek razem z takimi butami.
a co sadzicie o spodnicy i takich bucikach? bo wiecie one sa szerokie i odtsaja od nogi:p
Ja poszukuję skórzanych kozaków w kolorze kremowym lub jasnobrązowym, troche takich marszczonych z niewysokim obcasem. Widział ktoś cos takiego w sklepach?
Ja poszukuję skórzanych kozaków w kolorze kremowym lub jasnobrązowym, troche takich marszczonych z niewysokim obcasem. Widział ktoś cos takiego w sklepach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum