Olciiia, tak
ale nigdy na allegro nie kupiłam...i chyba nie kupie...bo mam szczupłą stopę..
mam pare takich sklepów co kupuje na dziecięcym stoisku i zawsze coś znajdę dla siebie
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7204 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-21, 20:21
calineczka, a ty jaki masz rozmiarek ?
Donn ja tez musze przymierzyc bez tego nic nie kupie... to fajnie ze znalazlas takie miejsce gdzie sa fajne i na ciebie bo to takie malenstwa musza byc
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-21, 20:53
calineczka, mi ostatnio tomek pokazał ze można kupować na allegro i sie nie bać ja kupuje sobie coś a jak mi nie spasuje to on po prostu to sprzeda drugi raz bo on ma mnóstwo komentarzy i sam jest sprzedawcą wiec nie mam z tym problemów a jak on mi mówi że jak co to butki można odesłać i zawsze sprawdza tych co ich od nich chce kupić ja tylko wybieram że to chce a on juz resztę załatwia:-)
co do innych butów o był okres co chodziłam tylko w adidasach i glanach i miałam je o 3 numery za duże żeby sie ze mnie nieśmiali bo mi wstyd było że mam taką nogę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7204 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-21, 21:44
calineczka napisał/a:
tez róznie ale zazwyczaj 34 kozaczki moga byc nawet 36
kurcze to wy sie dobierzcie i sie wymieniajcie linkami z malenkimi butkami
a te klapeczki... hmm... to dla siebie na pewno nie kupilabym ich- nie moj styl ale pasuja do ciebie jakos tak widze ciebie w nich, dla mnie ta klamra jakos troche za duza
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 212 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-22, 01:58
calineczka, ladne kolorki tylko ja nie mam pojecia jak mozna w klapkach chodzic... ja nawet na plaskich nie potrafie to co mowic na obcasie
mi kurna z klapka zawsze noga wypada
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum