Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-20, 20:28
te pierwsze i te czerwone superowe
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-20, 20:30
bardzo
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 165 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-20, 20:33
ach te piersze kupilam za cale 20 euro na wyprzedazy pamietan wtedy za ta sama cene kupilam bardzo podobne tylko o polowe krotsze ale niemal identyczne, i jeszcze biale pantofelki i ciapy... i za wszystko dalam 50 euro
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-21, 13:23
Black_Angel, kozaczeczki super ........... kocham kozaczki i szpileczki
to jest mój najnowszy zakup z allegro.... już wkleiłam zapiętki bo mam troszeczkę luźne (mama problem z butami gdyż mam 34 rozmiar nogi) ... mam teraz problem z spódniczką (najlepiej mini) do tego chciał bym sobie jakąś pasującą kupić ale nic mi nie przychodzi do głowy co by pasowała do satyny?????? jakieś propozycje?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-21, 13:27
sliczne te buciki
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-21, 13:37
dlatego ja mam problem jak wchodzę do sklepu to nie pytam czy z danego rodzaju mają taki rozmiar ale podzchodzę i pytam czy w ogóle maja jakieś 34 z kobiecych no i najczęściej słyszę że nie... albo że tak ale na dziele dziecinnym sa jedne sandałeczki z misiem który chyba da sie odciąć i łapie doła.... dlatego buty muszę kupowac w ryłko na czechach u koreańskich sprzedawców (pochodzę tydzień i sie rozsypią no ale mam) albo na allegro (ostatnio odkryłam że są tam małe rozmiary) no i teraz szukam do tego jesteś spódniczki cos co by pasowało, bo nie wiem z czym to zgrać z jakim materiałem i krojem ....
[ Dodano: 2008-07-21, 14:38 ] Kahela, widziałam kiedyś identyczne takie ze skórki na allegro moze znowu na nie trafie to ci napiszę
fajna babka, mnie też zawsze kierują na dział dziecięcy...
ale ostatnio w jednym miesiącu kupiłam 4pary bucików i jestem zadowolona i wcale nie widac, że są dziecięce
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum